Θεσσαλονίκη: “Φράκαρε” το κέντρο λόγω έργων ασφαλτόστρωσης στη Λεωφόρο Νίκης

Θεσσαλονίκη: “Φράκαρε” το κέντρο λόγω έργων ασφαλτόστρωσης στη Λεωφόρο Νίκης
Κλείνει λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης η Λεωφόρος Νίκης(Φωτό Αρχείου) MotionTeam

Διακόπτεται από σήμερα η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, πλην του ποδηλατοδρόμου, σε μεγάλο τμήμα της Λεωφόρου Νίκης λόγω εργασιών. Μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία

Μεγάλο μποτιλιάρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έχουν προκαλέσει οι εργασίες ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιούνται από τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν από σήμερα Τετάρτη έως και το Σάββατο, από τις 6 το πρωί έως τις 14:00, επί της Λεωφόρου Νίκης, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Λόγω των έργων, αναφέρει η voria, την Τετάρτη και την Πέμπτη θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Νίκης (εκτός του ποδηλατοδρόμου όπου η κίνηση των ποδηλατών θα διεξάγεται κανονικά), από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά.

Η διακοπή της κυκλοφορίας στα σημεία αυτά έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό “έμφραγμα” στο κέντρο της πόλης.

Ήδη, από λίγο πριν τις 8, τα αυτοκίνητα κινούνται σημειωτόν από την οδό Καρατάσου έως και τη Λεωφόρο Νίκης στο σημείο που τέμνεται από  την οδό Βενιζέλου, όπου και στρίβουν υποχρεωτικά προ τη Βενιζέλου, συνεχίζοντας σε αυτήν είτε κλίνοντας προς τη Μητροπόλεως.

Την Παρασκευή και το Σάββατο θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Νίκης (εκτός του ποδηλατοδρόμου όπου η κίνηση των ποδηλατών θα διεξάγεται κανονικά), από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Αγίας Σοφίας.

 

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την Τροχαία, κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών, θα εκτελεστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Τετάρτη και Πέμπτη 20 & 21 Οκτωβρίου 2021

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Νίκης (εκτός του ποδηλατοδρόμου όπου η κίνηση των ποδηλατών θα διεξάγεται κανονικά), από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ελ. Βενιζέλου, Μητροπόλεως, Παύλου Μελά και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, στη Λεωφόρο Νίκης, κατά μήκος της ζώνης εργασιών.

Παρασκευή και Σάββατο 22 & 23 Οκτωβρίου 2021

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Νίκης (εκτός του ποδηλατοδρόμου όπου η κίνηση των ποδηλατών θα διεξάγεται κανονικά), από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Αγίας Σοφίας.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ελ. Βενιζέλου, Μητροπόλεως, Αγίας Σοφίας, Παύλου Μελά και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, στη Λεωφόρο Νίκης, κατά μήκος της ζώνης εργασιών.

Από την Τροχαία παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

«Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα