Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 15χρονη για τον ξυλοδαρμό του 14χρονου στην οδό Άλκη Καμπανού

Διαβάζεται σε 1'
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 15χρονη για τον ξυλοδαρμό του 14χρονου στην οδό Άλκη Καμπανού
Οδός Άλκη Καμπανού Eurokinissi Sports

Στη σύλληψη μιας 15χρονης που συμμετείχε στον ξυλοδαρμό 14χρονου κοντά στο σημείο της δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν οι αρχές. Ταυτοποιήθηκε ένα ακόμη άτομο

Δύο ανήλικοι ταυτοποιήθηκαν για εμπλοκή στον ξυλοδαρμό που υπέστη 14χρονος, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, στην περιοχή της Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, πρόκειται για μία 15χρονη κι έναν συνομήλικό της, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, κατά συναυτουργία. Η πρώτη συνελήφθη αλλά με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη.

Από την έρευνα που διενεργούν αστυνομικοί του Α.Τ. Χαριλάου – Αναλήψεως προέκυψε πως οι δύο παραπάνω έφηβοι συμμετείχαν στην παρέα των νεαρών που προσέγγισε και χτύπησε το 14χρονο θύμα. Αφορμή φέρεται να στάθηκε προγενέστερο φραστικό επεισόδιο, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την ΕΛ.ΑΣ. Κατά πληροφορίες, στο επεισόδιο συμμετείχαν 6 με 7 άτομα.

Το θύμα διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται με τραύματα στο κεφάλι, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ενώ εξετάστηκε κι από ιατροδικαστή.

Το περιστατικό συνέβη σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου είχε πέσει νεκρός ο 19χρονος Άλκης Καμπανός, ύστερα από άγρια οπαδική επίθεση.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα