Θεσσαλονίκη: Θετικοί 21 εργαζόμενοι σε κέντρο Διανομής ΕΛΤΑ

Θεσσαλονίκη: Θετικοί 21 εργαζόμενοι σε κέντρο Διανομής ΕΛΤΑ
Κατάστημα ΕΛΤΑ στη Θεσσαλονίκη. Φωτο αρχείου. Eurokinissi

Εντοπίστηκαν 21 κρούσματα στη Μονάδα Διανομής Δυτικής Θεσσαλονίκης των ΕΛΤΑ. Οι εργαζόμενοι έχουν απομονωθεί.

Συνολικά 21 άνθρωποι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό από την περασμένη Δευτέρα μέχρι και σήμερα, στη Μονάδα Διανομής Δυτικής Θεσσαλονίκης των ΕΛΤΑ. Η Μονάδα βρίσκεται στην οδό Λαγκαδά στη Σταυρούπολη και έχει συνολικά 60 εργαζόμενους.

“Τα πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα είχαν εντοπιστεί στις αρχές της περασμένης εβδομάδας και μέχρι την Παρασκευή 27/8, είχαν φτάσει τα 20. Σήμερα, ένας ακόμη εργαζόμενος που είχε βρεθεί αρνητικός και σε self test και σε rapid, βγήκε τελικά θετικός σε μοριακό τεστ”, ανέφερε στο GRTimes ο πρόεδρος του Συνδικάτου Ταχυδρόμων Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, Χρήστος Σαββουλίδης.

Σύμφωνα με τον κ. Σαββουλίδη, από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε το αρμόδιο τμήμα Covid στα κεντρικά των ΕΛΤΑ στην Αθήνα και δόθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες αντιμετώπισης της κατάστασης.

Οι εργαζόμενοι που βρέθηκαν θετικοί έχουν απομονωθεί, ενώ οι χώροι εργασίας έχουν απολυμανθεί, προκειμένου η υπηρεσία να συνεχίζει να λειτουργεί απρόσκοπτα, χωρίς διακοπή.

Ο Χρήστος Σαββουλίδης επισήμανε πως η κατάσταση της υγείας των εργαζομένων είναι καλή, ενώ δήλωσε πως από τους 21 θετικούς εργαζόμενους, οι 10 είναι μη μόνιμοι (εργολαβικοί) και οι 11 μόνιμοι και από τους τελευταίους μόνο ο ένας είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα