Τρίκαλα: Έγκυος εγκλωβισμένη σε ταράτσα στα Μεγάλα Καλύβια, με το 1,5 ετών παιδί της

Τρίκαλα: Έγκυος εγκλωβισμένη σε ταράτσα στα Μεγάλα Καλύβια, με το 1,5 ετών παιδί της
Πλημμύρες στα Τρίκαλα λόγω της κακοκαιρίας Daniel Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Δραματική έκκληση για τον απεγκλωβισμό της ανιψιάς της, η οποία είναι έγκυος, απηύθυνε μια γυναίκα. Όπως είπε, είναι στην ταράτσα του σπιτιού της στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων, μαζί με το παιδάκι της.

Ώρες αγωνίας βιώνουν οι συγγενείς των εγκλωβισμένων στις πληγείσες περιοχές, που “χτυπήθηκαν” από την κακοκαιρία “Daniel”.

Η κα Δήμητρα απηύθυνε δραματική έκκληση μέσω του MEGA για τον απεγκλωβισμό της ανιψιάς της στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων, η οποία είναι έγκυος και έχει ένα παιδί 1,5 ετών.

Όπως είπε η ίδια, η γυναίκα βρίσκεται πάνω στην ταράτσα του σπιτιού της, ενώ στην περιοχή υπάρχει διακοπή ρεύματος και νερού.

“Είναι η ανιψιά μου στα Μεγάλα Καλύβια. Είναι έγκυος και έχει ένα μωρό 1,5 ετών. Είναι επάνω σε ένα διώροφο σπίτι, στην ταράτσα, και δεν έχουν ούτε νερό, ούτε ρεύμα, ούτε τίποτα. Κάνω θερμή έκκληση. Είναι έγκυος με προβλήματα εγκυμοσύνης και έχει και το παιδάκι μαζί της” ανέφερε.

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως υπάρχουν περίπου 10 άτομα εγκλωβισμένα μαζί της.

“Ζητώ να τους σώσουνε, έστω με βάρκα, ελικόπτερο ή οτιδήποτε. Σας παρακαλώ πάρα πολύ” είπε με αγωνία η γυναίκα, τονίζοντας πως έχει να μιλήσει με την ανιψιά της από χθες και δεν μπορεί πια να επικοινωνήσει μαζί της.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα