Τρίτη παραίτηση γιατρού από το νοσοκομείο Κεφαλονιάς

Τρίτη παραίτηση γιατρού από το νοσοκομείο Κεφαλονιάς
Διάδρομος νοσοκομείου (φωτογραφία αρχείου) INTIME NEWS

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κεφαλονιά πραγματοποιείται με φόντο τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο του νησιού. Παραιτήθηκε και τρίτος γιατρός.

Σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης αντιμετωπίζει και το νοσοκομείο Κεφαλονιάς, καθώς παραιτήθηκε και τρίτος γιατρός, όπως ανακοίνωσε ο Ιατρικό Σύλλογος Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες πραγματοποιείται η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νησί ενώ, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η οφθαλμίατρος δεν παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους και να απευθύνει έκκληση για εξεύρεση λύσης.

Η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλλονιάς και Ιθάκης

«Ο Ιατρικός Σύλλογος Κεφαλονιάς & Ιθάκης με λύπη πληροφορήθηκε την παραίτηση ενός ακόμη ιατρού από το Γ.Ν. Ληξουρίου – Μαντζαβινάτειο.

Η παραίτηση της συναδέλφου μας οφθαλμιάτρου είναι το τρίτο περιστατικό που λαμβάνει χώρα στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Δεδομένου του μεγάλου προβλήματος υποστελέχωσης που αντιμετωπίζουν τα επαρχιακά νοσηλευτικά ιδρύματα και δη το Ληξούρι, καλούμε όλους τους υπεύθυνους, αλλά και τη συνάδελφό μας να προσπαθήσουν να βρουν λύση στα όποια προβλήματα, με καλόπιστο διάλογο, έτσι ώστε οι πολίτες της Παλλικής να μη στερηθούν τις πολύτιμες υπηρεσίες ενός οφθαλμιάτρου.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνουμε ότι η οφθαλμίατρος δεν παραιτήθηκε δια προσωπικούς λόγους.

Με εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΣΚ

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Φισφής Ιωάννης Μιχαηλίδης Ανδρέας»

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα