Τριχωνίδα: Η νεκροτομή αποκλείει εγκληματική ενέργεια για τη 44χρονη

Τριχωνίδα: Η νεκροτομή αποκλείει εγκληματική ενέργεια για τη 44χρονη
Μέτρα ασφαλείας έξω από το κτήριο της Γαλλικής Πρεσβείας στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας κατα την διάρκεια τηε επίσκεψης του Πρωθυπουργού της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Φέρεται στην τελευταία τηλεφωνική συνομιλία με τον σύντροφό της να άφησε να εννοηθεί η πρόθεσή της να αυτοκτονήσει εφόσον χώριζαν-Βρέθηκε με εγκαύματα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της και δίπλα της μπουκαλάκι με εύφλεκτο υγρό

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή από τον ιατροδικαστή Πατρών Ανδρέα Γκότση στην 44χρονη μητέρα τριών παιδιών που βρέθηκε νεκρή χθες το μεσημέρι από πυροσβέστες που την αναζητούσαν.

Η 44χρονη που εξαφανίστηκε το μεσημέρι των Θεοφανείων από το σπίτι της στην Κατοχή Αιτωλικού εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα στο αυτοκίνητό της, στις όχθες της Λίμνης Τριχωνίδας, στο πίσω κάθισμα, νεκρή και με εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα.

Δίπλα της βρέθηκε ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό. Τόσο στο σημείο από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγρινίου και Μεσολογγίου και από τον ιατροδικαστή όσο και σήμερα κατά τη διενέργεια της νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών δεν βρέθηκαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Ωστόσο, το πόρισμα του ιατροδικαστή θα παραδοθεί μετά από αρκετές ημέρες και αφού ολοκληρωθούν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις για να έχει σαφέστερη εικόνα για τον μηχανισμό θανάτου.

Σημειώνεται, ότι η 44χρονη γυναίκα που φέρεται να είχε ερωτική σχέση με έναν παντρεμένο γιατρό από την ευρύτερη περιοχή, φέρεται επίσης να χώρισε πριν τα Θεοφάνεια και μάλιστα να άφησε στον ίδιο να εννοηθεί μέσω μηνυμάτων στο κινητό του τηλέφωνο ότι θα προβεί στο απονενοημένο διάβημά της εξαιτίας του χωρισμού τους.

Την έρευνα και προανάκριση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αγρινίου, καταλήγει στο συμπέρασμα της αυτοχειρίας, ωστόσο θα αναμένεται το επίσημο και τελικό πόρισμα του ιατροδικαστή που θα αποσαφηνίζει πλήρως τα αίτια θανάτου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα