Τσίπρας για την απώλεια του Αρχιπυροσβέστη: “Η αφοσίωσή του στο καθήκον, μας συγκλονίζει”

Τσίπρας για την απώλεια του Αρχιπυροσβέστη: “Η αφοσίωσή του στο καθήκον, μας συγκλονίζει”
O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας Eurokinissi

Μέσω Twitter, ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Αρχιπυροσβέστη που έχασε τη ζωή την ώρα ενώ επιχειρούσε να διασώσει μαθητές από τις πλημμύρες στον Έβρο.

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια εν ώρα καθήκοντος, του Αρχιπυροσβέστη Ιωάννη Ζαφειρόπουλου στον Έβρο, έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Αλέξης Τσίπρας.

“Ο Αρχιπυροσβέστης Ιωάννης Ζαφειρόπουλος έχασε τη ζωή του ενώ επιχειρούσε να διασώσει μικρούς μαθητές από τις πλημμύρες στον Έβρο. Η αφοσίωσή του στο καθήκον, μας συγκλονίζει”, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter.

“Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους & τους συναδέλφους του”, κατέληξε.

Η επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

«Σήμερα, τις πρώτες μεσημεριανές ώρες, το Π.Σ. 3538 της Π.Υ. Αλεξανδρούπολης εκτελούσε περιπολία στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης για παροχή βοηθείας.

O Αρχιπυροσβέστης Ζαφειρόπουλος Ιωάννης, ετών 46, ενώ βρισκόταν εκτός του ανωτέρω οχήματος, παρασύρθηκε από όγκο νερών εντός τσιμενταύλακα. Αφού εντοπίστηκε, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του πυροσβεστικού υπαλλήλου θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα