Βύρωνας: Προφυλακιστέοι οι δύο από τους πέντε που έδωσαν ναρκωτικά στη 16χρονη

Διαβάζεται σε 2'
Δικαστήρια
Δικαστήρια INTIME

Στη φυλακή οδηγούνται οι δύο εκ των πέντε κατηγορουμένων για την υπόθεση της 16χρονης, στην οποία χορήγησαν κοκτέιλ ναρκωτικών, ενώ οι υπόλοιποι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι.

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά τη απολογία τους οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση της 16χρονης, η οποία νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά από χρήση ναρκωτικών.

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι υπόλοιποι τρεις.

Αρνήθηκαν τις κατηγορίες

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή οι δύο από τους πέντε κατηγορούμενους οδηγούνται στη φυλακή. Κατά την απολογία τους και οι δύο αρνήθηκαν ότι εκείνοι έδωσαν ναρκωτικές ουσίες στην 16χρονη, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση από την 6η Νοεμβρίου.

Και οι δυο κατηγορούνται για τα αδικήματα της διακεκριμένης διακίνησης περί ναρκωτικών, της βαριάς σωματικής βλάβης λόγω διακίνησης ναρκωτικών σε ανήλικη, της συμμορίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Οι υπόλοιποι τρεις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ κατά περίσταση τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.

Να σημειωθεί ότι στον ανακριτή έχει καταθέσει και η μητέρα της 16χρονης, η οποία υποστηρίζει πως η κόρη της ήταν θύμα κυκλώματος.

«Με έχουν ειρωνευτεί τηλεφωνικά, όταν την έψαχνα να την βρω πού είναι και ήξερα ότι την κρατούσαν και μιλούσαν αυτοί στο τηλέφωνο για αυτή. Γνωρίζω ότι ενώ η κόρη μου πολλές φορές ήθελε να έρθει σπίτι, όταν ήταν με αυτούς της ασκούσαν ψυχολογική πίεση και δεν την άφηναν να γυρίσει παρά τη θέληση της. Πάντα ξέρω ότι την ανάγκαζαν να μιλάει μαζί μου σε ανοιχτή ακρόαση και την καθοδηγούσαν τι θα πει» ανέφερε μεταξύ άλλων στην κατάθεση της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα