Χαλκιδική: 56χρονη βγήκε από την Εντατική – Υποδοχή με χειροκροτήματα

Χαλκιδική: 56χρονη βγήκε από την Εντατική – Υποδοχή με χειροκροτήματα
halkidikinews.gr

Μια 56χρονη που νοσηλευόταν επί 17 ημέρες στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Πολυγύρου κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Με χειροκροτήματα την υποδέχθηκαν γιατροί και νοσηλευτές.

Μια 56χρονη γυναίκα από το Δήμο Ν. Προποντίδας εισήχθη στο Νοσοκομείο Πολυγύρου θετική στον κορονοϊό, έχοντας παράλληλα βαριά συνυπάρχουσα παθολογία, ανοσοκαταστολή και ρευματοειδή αρθρίτιδα.

Η γυναίκα κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της εμφάνισε βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια και πνευμονία, διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ και αργότερα υποβλήθηκε σε τραχειοστομία.

Όπως αναφέρουν από το στενό της περιβάλλον στο halkidikinews.gr οι ώρες που έζησε η 56χρονη και οι ίδιοι ήταν πολύ δύσκολες. Όμως με την στενή παρακολούθηση των γιατρών του Νοσοκομείου Πολυγύρου Χαλκιδικής και τη φροντίδα όλου του προσωπικού, η γυναίκα κατάφερε μετά από 17 ημέρες και  εξήλθε με δική της αναπνοή.

halkidikinews.gr

 

Την ώρα που έβγαινε από τη ΜΕΘ η 56χρονη γιατροί και νοσηλευτές την χειροκρότησαν και της ευχήθηκαν περαστικά και καλή δύναμη. Η 56χρονη νοσηλεύεται πλέον στην Παθολογική κλινική του νοσοκομείου Πολυγύρου υπό στενή παρακολούθηση, καθώς τα τεστ που τις έγιναν ήταν αρνητικά στον ιό και η ίδια είναι καλά στην υγεία της.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα