“Χρυσός” ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στο δήμο Αιγιαλείας

“Χρυσός” ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στο δήμο Αιγιαλείας

Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να διατεθούν 5.500 ευρώ για...εκτύπωση, μεταξύ άλλων, προγραμμάτων και προσκλήσεων

Την ώρα που όλοι οι δήμοι της χώρας είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, αυτός της Αιγιαλείας φαίνεται ότι αποτελεί την εξαίρεση.

Αλλιώς δεν μπορεί να δικαιολογηθεί το γεγονός ότι το δημοτικό συμβούλιο για τον επερχόμενο εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου αποφάσισε ομόφωνα να διατεθεί το ποσό των 5.500 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Όπως τονίζεται, αυτό το ποσό απαιτείται για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων και αφορά εκτύπωση προγραμμάτων, προσκλήσεων και φωτογραφιών για το αρχείου του δήμου.

Επίσης, μέρος του θα δοθεί για την τοποθέτηση μικροφωνικών και μεγαφωνικών συσκευών για την ηχητική κάλυψη των μαθητικών παρελάσεων τόσο στην έδρα του δήμου όσο και στις δημοτικές ενότητες Ερινέου, Συμπολιτείας, Διακοπτού, Ακράτας και Αιγείρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα