Ζορμπάς: Απίστευτη ανευθυνότητα – Τρέχουν να μαζέψουν ομπρέλες εν μέσω του κυκλώνα

Ζορμπάς: Απίστευτη ανευθυνότητα – Τρέχουν να μαζέψουν ομπρέλες εν μέσω του κυκλώνα

Υπάλληλοι του δήμου ή καταστήματος θυμήθηκαν να μαζέψουν ομπρέλες στην παραλία της Καλαμάτας, με τεράστια κύματα να τους χτυπάνε

Τη Μεσσηνία σαρώνει τις τελευταίες ώρες ο μεσογειακός κυκλώνας Ζορμπάς, με τα βίντεο που αναρτώνται στα social media από τις περιοχές που πλήττονται να είναι ουκ ολίγα.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΟ WWW.DELTIOKAIROY.GR

Ένα από αυτά όμως προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς αποτελεί το άκρων άωτον της ανευθυνότητας. Υπάλληλοι καταστήματος ή του δήμου στον παραλιακό δρόμο της Καλαμάτας φαίνονται να έχουν κατέβει στην ακτή, σε μια προσπάθεια να μαζέψουν τις ομπρέλες.

Δείτε όλες τις εξελίξεις από την επέλαση του κύματος κακοκαιρίας μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του News 24/7.

Όλα αυτά ενώ η θάλασσα είναι τρικυμιώδης, τα κύματα τεράστια και μάλιστα κάποια απ’ αυτά τους προλαβαίνουν και τους χτυπάνε την ώρα που τρέχουν να γλιτώσουν…

Δήμαρχος Καλαμάτας: Είχαμε ζητήσει από τους καταστηματάρχες να απομακρύνουν τις κατασκευές

Στην παραλία της Καλαμάτας βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, δήλωσε αισιόδοξος ότι η κακοκαιρία θα κοπάσει, ενώ είπε ότι οι περισσότερες ζημιές μέχρι στιγμής είναι σε καλλιέργειες.

Σχετικά με τις ζημίες στα καταστήματα της παραλίας, είπε ότι η Δημοτική Αστυνομία είχε ενημερώσει έναν έναν τους καταστηματάρχες να απομακρύνουν τις κατασκευές τους αλλά δεν το έκαναν.

Τέλος δήλωσε σίγουρος ότι μέχρι την Τρίτη η παραλία της Καλαμάτας θα έχει επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα