Κορονοϊός: Η ΔΕΗ διαψεύδει τη ΓΕΝΟΠ για λειτουργία με προσωπικό ασφαλείας

Κορονοϊός: Η ΔΕΗ διαψεύδει τη ΓΕΝΟΠ για λειτουργία με προσωπικό ασφαλείας
Το λογότυπο της ΔΕΗ στα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης στην Αθήνα, την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) eurokinissi

Εν μέσω πανδημίας η ΔΕΗ και η ΓΕΝΟΠ έρχονται σε αντιπαράθεση για μια ανακοίνωση σχετικά με την λειτουργία της ΔΕΗ με προσωπικό ασφαλέιας από Δευτέρα.

Διαψεύδει η ΔΕΗ ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ σύμφωνα με την οποία από Δευτέρα οι εταιρείες του ομίλου θα λειτουργούν μόνο με το προσωπικό ασφαλείας, λόγω κορονοϊού.

Η ΓΕΝΟΠ στην ανακοίνωσή της ανέφερε οτι από τη Δευτέρα οι εταιρίες του Ομίλου ΔΕΗ και ο ΑΔΜΗ, θα λειτουργούν μόνο με το προσωπικό ασφαλείας, ύστερα, όπως αναφέρει, από τηλεδιασκέψεις με τις διοικήσεις των εταιριών για την εκτίμηση της κατάστασης και των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορονοϊού.

Όμως όπως επεσήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανώτατη πηγή της διοίκησης, δεν έχει αποφασισθεί η εφαρμογή τέτοιου μέτρου. Η ίδια πηγή τονίζει ότι στα μέτρα που λαμβάνονται περιλαμβάνεται η ενίσχυση της τηλεργασίας (όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο ΔΕΔΔΗΕ), όχι όμως ο περιορισμός των εργαζομένων στο προσωπικό ασφαλείας.

  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα