Ένωση Αστυνομικών Λάρισας: "Μπάτσος είστε και φαίνεστε κ. Βούτση"

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Απάντηση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Βούτση για τα όσα δήλωσε περί οπλοφορίας "μπάτσων-μπράβων" έδωσε η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας

Η πρόσφατη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση περί οπλοφορίας "μπάτσων-μπράβων" προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, κάνει λόγο για απαξίωση των ίδιων και του έργου που προσφέρουν κάτω από δύσκολες συνθήκες, τονίζοντας χαρακτηριστικά "Μπάτσος είστε και φαίνεστε κ. βουλευτά".

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Έντονη δυσαρέσκεια, αγανάκτηση και αναβρασμό στις τάξεις των συναδέλφων προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή και γ.γ. της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κ.ΒΟΥΤΣΗ, ο οποίος εξομοίωσε τους αστυνομικούς, αποκαλώντας τους μάλιστα με τον απαξιωτικό χαρακτηρισμό «μπάτσος», με τους μπράβους και προφανώς με οποιονδήποτε άλλο παράνομο.

Να γνωρίζει λοιπόν ο βουλευτής ότι οι αστυνομικοί δίνουμε στη κυριολεξία το αίμα μας προασπιζόμενοι το ύψιστο κοινωνικό αγαθό της δημόσιας ασφάλειας, έχοντας ως αντάλλαγμα μισθούς πείνας με ποιο πρόσφατο παράδειγμα το συνάδελφο που η σφαίρα των ληστών σταμάτησε στο αλεξίσφαιρο του.

Επειδή κ. βουλευτά η εποχή που ο αστυνομικός, «μπάτσος» για εσάς, βίωνε την υποτίμηση και το κοινωνικό αποκλεισμό σκύβοντας το κεφάλι, χωρίς να βγάζει άχνα, έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Επειδή κ. βουλευτά για εμάς, ευτυχώς και για τη πλειοψηφία της κοινωνίας μας, αυτός που υπερασπίζεται το συνάνθρωπό του με την ίδια του τη ζωή είναι κοινωνικός αγωνιστής και όχι αυτός που υβρίζει, καταστρέφει και πλιατσικολογεί.

Επειδή κ. βουλευτά είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι για τη δουλειά μας και για τις οικογένειες μας.
Η απάντηση στην απαξίωση μας είναι ότι:

"Μπάτσος" είστε και φαίνεστε κ. βουλευτά"

Η επίμαχη δήλωση Βούτση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βούτσης: "Οπλοφορεί μέχρι και ο τελευταίος μπάτσος μπράβος στη χώρα"

Αναδίπλωση Βούτση για τους "μπάτσους - μπράβους"

SHARE:

24Media Network