news 24/7

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας

Σταϊκούρας: Η κυβέρνηση έχει αποτύχει στον τομέα των επενδύσεων

"«Η κυβέρνηση προσπαθεί να ενισχύσει την κατανάλωση μέσω των επιδομάτων και υποεκτελεί το ήδη μειωμένο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων" ισχυρίζεται ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ.

Ευκαιρίες για επενδύσεις στη Βόρεια Μακεδονία "βλέπουν" Έλληνες επιχειρηματίες

Ευκαιρίες για επενδύσεις στη Βόρεια Μακεδονία "βλέπουν" Έλληνες επιχειρηματίες

όσο βελτιώνεται το κλίμα στις διμερείς σχέσεις τόσο θα ενισχύονται και οι προοπτικές συνεργασίας και επενδύσεων, σημειώνουν Έλληνες επιχειρηματίες, οι οι οποίοι συνόδευσαν τον πρωθυπουργό στην επίσκεψή του στη γειτονική χώρα.

Η ελληνική σημαία και η σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με φόντο τον Παρθενώνα

Deutsche Welle: Η Ελλάδα καλωσορίζει τις ξένες επενδύσεις

Στην Ελλάδα το κλίμα δυσαρέσκειας έχει μεταβληθεί και οι περισσότεροι έχουν κατανοήσει ότι η ανάληψη των δημόσιων επιχειρήσεων από ξένους επιχειρηματίες δεν έχει μόνιμο και αιώνιο χαρακτήρα, αναφέρει η γερμανική εφημερίδα.

Μονάδα καλλιέργειας κάνναβης στην Ουρουγουάη

Φαρμακευτική και βιομηχανική κάνναβη: 30 οι επενδυτικές προτάσεις, 12 οι "ώριμοι" φάκελοι

Από τις 30 κατατεθειμένες επενδυτικές προτάσεις στη γενική γραμματεία Βιομηχανίας, οι δύο έχουν εγκριθεί ήδη, δύο έχουν απορριφθεί και οι υπόλοιπες 26 βρίσκονται σε διαδικασία έγκρισης. Ποια η γεωγραφική κατατομή των προτάσεων.

H British American Tobacco "φέρνει" επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ και 250 νέες θέσεις εργασίας

H British American Tobacco "φέρνει" επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ και 250 νέες θέσεις εργασίας

Το λανσάρισμα του glo, που αποτελεί τη "ναυαρχίδα" των προϊόντων θερμαινόμενου καπνού του Ομίλου, σηματοδοτεί περαιτέρω δέσμευση από την British American Tobacco στην Ελλάδα για δημιουργία νέων θέσεων εργασίας μέχρι το τέλος του 2019 και ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.

Τέσσερις επενδυτικές για τον αγωγό που θα μεταφέρει φυσικό αέριο από την Κύπρο στην Αίγυπτο

Τέσσερις επενδυτικές για τον αγωγό που θα μεταφέρει φυσικό αέριο από την Κύπρο στην Αίγυπτο

Στην αποκάλυψη ότι ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον τέσσερις μεγάλες εταιρίες για τη χρηματοδότηση του αγωγού φυσικού αερίου που θα συνδέσει την Κύπρο με την Αίγυπτο προχώρησε το bloomberg.

Συνάντηση Τσίπρα -Ρος

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα - Ρος: Έρχονται επενδύσεις άνω των 2 δισ. στην Ελλάδα

Σε συνέχεια των μεταξύ τους επαφών στη Νέα Υόρκη, ο υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ και ο Αλέξης Τσίπρας είχαν νέα τηλεφωνική επικοινωνία το βράδυ της Τετάρτης. Σύμφωνα με τον κ. Ρος επεκτείνεται η επενδυτική δραστηριότητα των ΗΠΑ στη Ελλάδα μέχρι το 2025 σε ενέργεια, υποδομές και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.

Ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ

Πάιατ: Επενδυτικές ευκαιρίες στον Έβρο χάρη στη στρατηγική τοποθεσία του

Ο Αμερικανός πρέσβης δεσμεύθηκε να επισκέπτεται τακτικά την Αλεξανδρούπολη, τονίζοντας ότι υπάρχουν μια σειρά από στρατηγικά έργα που συνιστούν μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες στην περιοχή.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Το “δίδαγμα” της Ν.Υόρκης: Πολιτική σταθερότητα και συμφωνία των Πρεσπών για επενδύσεις

Το παρασκήνιο των συναντήσεων του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ, υπό την αιγίδα των JP Morgan Chase, Bank of America, Morgan Stanley και το πρώτο δείγμα επιτυχίας από το ραντεβού με Ρος. Ποια πολιτικά συμπεράσματα έβγαλε η ελληνική αποστολή για τις προϋποθέσεις αύξησης των αμερικανικών επενδύσεων.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Από τη ΔΕΘ στη Νέα Υόρκη: Η δεύτερη συνάντηση Τσίπρα- Ρος

Το κυβερνητικό σχέδιο, που ξεκίνησε στη ΔΕΘ, όπου έλαβαν χώρα οι πρώτες ουσιαστικές επαφές με επενδυτές από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ολοκληρώνεται με το σημερινό ραντεβού, , παρουσία εκπροσώπων αμερικανικών κολοσσών. Τα μηνύματα του πρωθυπουργού και η αναζήτηση Αμερικανών επενδυτών για τα ελληνικά ομόλογα

Τσίπρας προς Αμερικανούς: Τώρα είναι η ώρα για επενδύσεις στην Ελλάδα

Τσίπρας προς Αμερικανούς: Τώρα είναι η ώρα για επενδύσεις στην Ελλάδα

Το μήνυμα πως τώρα είναι η ώρα για επενδύσεις, που θα στηρίξουν τη δυναμική ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνάντηση με επενδυτικά funds και με επενδυτές υπό τον συντονισμό της Mordan Stanley.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στην 83η ΔΕΘ

Η επενδυτική ημέρα του Τσίπρα στη Νέα Υόρκη

Μετά τη συνάντηση με τον Ερντογάν, κατά την οποία η ελληνική πλευρά είδε με ικανοποίηση βελτίωση του κλίματος, ο πρωθυπουργός σήμερα συναντάται με στελέχη της Bank of America Merrill Lynch και της Morgan Stanley προς άγραν επενδύσεων και με το βλέμμα και στις αγορές

Ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος

Τσακαλώτος προς επενδυτές: Με την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν θα έχετε εκπλήξεις

Αισιόδοξος για την αύξηση της ανάπτυξης το επόμενο διάστημα, δίνοντας διαβεβαιώσεις για συνέχιση των μεταρρυθμίσεων και ταχύτερη μείωση των κόκκινων δανείων, εμφανίστηκε σε κοινό επενδυτών στο Λονδίνο ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα βοηθούν τους Αμερικανούς επενδυτές να επενδύσουν στη χώρα σύμφωνα με την υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ

ΗΠΑ: Οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα βοηθούν τις αμερικανικές επενδύσεις

Συνάντηση του αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας Αλέξη Χαρίτση με την υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, η οποία έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το καινοτόμο Ταμείο Επιχειρηματικών Συμμετοχών.

O Αλέξης Τσίπρας

Μήνυμα επιστροφής στην κανονικότητα μέσω Λονδίνου

Το πρωί στο City το απόγευμα στην Downing Street: Eπαφές με επιχειρηματίες και επενδυτές θα έχει σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα δει και την πρωθυπουργό Τερέζα Μέι, στον απόηχο και της συμφωνίας του Eurogroup για το χρέος.

O Αλέξης Τσίπρας

Προς αναζήτηση επενδυτών στο City ο Τσίπρας, στον απόηχο της συμφωνίας για το χρέος

Στο Λονδίνο μεταβαίνει αύριο ο πρωθυπουργός, ο οποίος θα έχει συνάντηση με την πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Τερέζα Μέι και επαφές με οικονομικούς παράγοντες από το City

Αεροφωτογραφία του Ελληνικού

Νέα προσφυγή στο ΣτΕ για την επένδυση στο Ελληνικό

Συνολικά 507 κάτοικοι και 4 φορείς προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τη συνταγματικότητα και νομιμότητα του Προεδρικού Διατάγματος που έδωσε το "πράσινο φως" για την επένδυση και τα έργα που πρόκειται να κατασκευαστούν

Η είσοδος στο Μέγαρο Μαξίμου

Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης μοιάζει όλο και περισσότερο με το Σαμαρά

Μέσω non paper κυβερνητικές πηγές εξαπολύουν νέα επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ με αφορμή τη δήλωση του στον ΣΕΒ ότι θα φέρει επενδύσεις 100 δισ ευρώ και τον αποκαλούν ειρωνικά "ιεραπόστολο των επενδύσεων"

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ Θ.Φέσσας

ΣΕΒ: Έρχονται επενδύσεις ύψους 16 δισ. ευρώ

Όπως προκύπτει από εσωτερική έρευνα του ΣΕΒ, οι επενδύσεις αφορούν την επόμενη 4ετία. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Θ.Φέσσας για τη διάχυτη κινητικότητα, τις συζητήσεις και τις επενδύσεις