5 βραβεία για το BestPrice.gr στα E-volution Awards 2022

5 βραβεία για το BestPrice.gr στα E-volution Awards 2022

Συνολικά 5 βραβεία στα E-volution Awards 2022, απέσπασε η BestPrice.gr.

To BestPrice.gr κατάφερε να διακριθεί, για ακόμη μια χρονιά, για τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει σε ηλεκτρονικά καταστήματα και καταναλωτές, αποσπώντας 5 συνολικά βραβεία στα Evolution Awards 2022.

“Χρυσή” αναδείχθηκε η στρατηγική συνεργασία του BestPrice.gr με το eBay με στόχο την ενδυνάμωση του Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Ελλάδα, βοηθώντας ακόμα περισσότερες ελληνικές ΜμΕ να διευρύνουν την δραστηριότητά τους στην παγκόσμια αγορά.

Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, το δίκτυο εμπόρων του BestPrice.gr θα έχει την ευκαιρία να λάβει ειδική υποστήριξη για να αναπτύξει την επιχείρησή του παγκοσμίως, προσεγγίζοντας ένα κοινό 185 εκατ. ενεργών αγοραστών από 190 αγορές ανά τον κόσμο.

Επίσης, Gold βραβείο κέρδισε ο BestPrice Assistant, ο έξυπνος βοηθός στις ηλεκτρονικές αγορές, που βρίσκει στους χρήστες τις καλύτερες τιμές και τις πραγματικές προσφορές για τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν, σε οποιαδήποτε σελίδα και εάν πλοηγούνται στο διαδίκτυο.

Οι διακρίσεις όμως δεν τελειώνουν εδώ, αφού το BestPrice.gr κέρδισε ακόμη 3 Silver βραβεία για τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Την υπηρεσία “BestPrice Trends”, η οποία συγκεντρώνει και παρουσιάζει τις αγοραστικές τάσεις των online καταναλωτών στην Ελλάδα, με βάση επιβεβαιωμένες πωλήσεις σε συνεργαζόμενα με το BestPrice.gr καταστήματα.

  • Την προσωποποιημένη εμπειρία έρευνας αγοράς στο BestPrice.gr. Κάθε χρήστης είναι μοναδικός με ξεχωριστές ανάγκες, για αυτό και λαμβάνει προσωποποιημένες ειδοποιήσεις με βάση τις προτιμήσεις του. Επίσης, μπορεί να βρίσκει την καλύτερη τιμή συνολικά για τη δική του λίστα προϊόντων.

  • Την πλοήγηση από φορητές κινητές (mobile), η οποία είναι επίσης μοναδική, αφού το BestPrice.gr προσαρμόζεται πλήρως στις προδιαγραφές της κάθε συσκευής ξεχωριστά (όπως τύπος συσκευής, hardware, ανάλυση, οrientation, φωτεινότητα, Real Time GPS data και ποσοστό μπαταρίας). Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι η ταχύτητα φόρτωσης από κινητό είναι ασυναγώνιστη αφού, σύμφωνα με τη μέτρηση “PageSpeed Insights” της Google, προσπερνά σε αντίστοιχο σκορ, τόσο ανταγωνιστικές πλατφόρμες όσο και τα δημοφιλέστερα websites της χώρας.

Η τελετή απονομής των e-volution Awards 2022, των επιχειρηματικών βραβείων που διοργάνωσε για 11η χρονιά η BOUSSIAS, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου, στο Athenaeum InterContinental Athens, προκειμένου να τιμήσει τα κορυφαία e-Shops, eBusinesses και e-Commerce Agencies της χρονιάς. Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 51 καταξιωμένα στελέχη από την Ελλάδα, υπό την προεδρία του καθηγητή Γεώργιου Δουκίδη.

Για περισσότερες πληροφορίες

Κεντρική σελίδα BestPrice.gr https://www.bestprice.gr/

BestPrice Assistant https://www.bestprice.gr/assistant

BestPrice Trends https://www.bestprice.gr/trends

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα