Αεροδρόμιο αντάξιο της φήμης της θα αποκτήσει η Μύκονος

Αεροδρόμιο αντάξιο της φήμης της θα αποκτήσει η Μύκονος

H Fraport Greece παρουσίασε τα σχέδιά της για το νέο αεροδρόμιο, του οποίου η συνολική έκταση θα αυξηθεί κατά 53%

Μετά την Κέρκυρα ήρθε η σειρά της Μυκόνου. Η ηγεσία της Fraport Greece, που ανέλαβε την ανακατασκευή, λειτουργία και διαχείριση 14 αεροδρομίων της χώρας μας, παρουσιάζει στις τοπικές κοινωνίες των αεροδρομίων, τα σχέδιά της για το μεγάλο εγχείρημα που θα αλλάξει ριζικά την εικόνα των αεροδρομίων. Η βελτίωση των υποδομών θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, με στόχο να πλησιάσει ακόμα και τα 40 εκατ. τουρίστες (28,5 εκατ. το 2016), την επόμενη πενταετία.

Στη Μύκονο λοιπόν, βρέθηκαν τα στελέχη της εταιρείας και ο Alexander Zinell, διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece, επισήμανε ότι: «Η Μύκονος είναι ένας προορισμός γνωστός σε όλο τον πλανήτη για τη φιλοξενία των κατοίκων της, την κοσμοπολίτικη αύρα, τη φυσική της ομορφιά. Ενας τόπος όπου οι κάτοικοι έχουν καταφέρει κάτι μοναδικό: Να διαμορφώσουν ένα διάσημο τουριστικό προϊόν που προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο. H Fraport Greece βρίσκεται εδώ για να ενισχύσει αυτή την εξαιρετική πορεία. Μέσα από την ανάπτυξη και αναβάθμιση των υποδομών του Αεροδρομίου της Μυκόνου επιδιώκουμε να δώσουμε στη Μύκονο αυτό που λείπει σήμερα. Ένα αεροδρόμιο αντάξιο της φήμης της, ένα αεροδρόμιο σύγχρονο, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του κάθε επισκέπτη. Είμαστε μαζί με τους πολίτες και τους Φορείς του νησιού.»

Αεροδρόμιο αντάξιο της φήμης της θα αποκτήσει η Μύκονος

Σύμφωνα με τα σχέδια που παρουσίασε η Fraport Greece, η συνολική έκταση του αεροσταθμού θα αυξηθεί κατά  53%, ενώ θα πραγματοποιηθεί επέκταση και αναδιαμόρφωση του τερματικού σταθμού. Επίσης, θα κατασκευαστεί νέος πυροσβεστικός σταθμός και θα γίνει αναδιοργάνωση του χώρου στάθμευσης των αεροσκαφών. Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθούν σημαντικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών, οι οποίες  περιλαμβάνουν: 13% αύξηση  των σταθμών Check-in, 25% αύξηση των ζωνών ασφαλείας και 17% αύξηση του συνολικού αριθμού πυλών. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τουρισμός
SHARE: