Ανοίγει και το IVIS 4 στο κέντρο της Αθήνας

Ανοίγει και το IVIS 4 στο κέντρο της Αθήνας

Η νέα πρόταση φιλοξενίας, με ιδιαίτερη σχεδίαση και διακόσμηση, στεγάζεται σε κτήριο στου Ψυρρή.

Τα μικρά, Boutique Hotels έχουν την τιμητική τους και στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η επικείμενη λειτουργία του νέου IVIS 4, το οποίο θα διαχειρίζεται η Modus & Amplio.

To Ivis 4 θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 15 Ιουλίου, και βρίσκεται στην περιοχή Ψυρρή, κοντά στους σταθμούς μετρό Θησείο και Μοναστηράκι, την Ακρόπολη, τον Κεραμεικό, το Νέο Μουσείο Ακρόπολης, δίπλα σε ορισμένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, και πλησίον στο Μουσείο Μπενάκη Ισλαμικής Τέχνης, την Εβραική Συναγωγή, την Αρμενική Ορδόδοξη Εκκλησία, σε θέατρα, γκαλερί και σε μικρές βιοτεχνίες.

Η αρχικά αυστηρή, ορθογώνια πρόσοψη του κτιρίου, απέκτησε δωρική πλαστικότητα και έντονο δυναμισμό με την προσθήκη μεταλλικών εξωστών με γυάλινες επιφάνειες, αναδεικνύοντας την ταυτότητα του κτηρίου που επί δεκαετίες στέγαζε εργαστήρια υαλουργίας, σιδηρουργίας και αγιογραφίας. 

Επιπρόσθετα, στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους μπορεί κανείς να θαυμάσει μοναδικές wall art τοιχογραφίες, φτιαγμένες αποκλειστικά για το Ivis 4. ​Τον ισόγειο χώρο της υποδοχής και του εστιατορίου διατρέχει, ένα υπερμεγέθες graffiti, εμπνευσμένο από τη φύση αποτελώντας σημείο αναφοράς και δημιουργώντας μία οπτική συνέχεια του ‘μυστικού’ κήπου που υπάρχει στην πίσω αυλή. Ένας ιδιαίτερος πράσινος χώρος, που πιστοποιεί ότι το ξενοδοχείο δεν αποτελεί μόνο ένα χώρο διανυκτέρευσης, αλλά μια ολιστική εμπειρία απόδρασης και χαλάρωσης.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 14 ευρύχωρων, πολυτελών και λειτουργικών δωματίων και σουιτών, με θέα Ακρόπολη, πόλη ή κήπο, ενώ το ξενοδοχείο διαθέτει και εστιατόριο στον κήπο του καθώς και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.  

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα