Δώρα αγάπης για όλους

Δώρα αγάπης για όλους

Όταν τα Χριστούγεννα λειτουργούν ως υπενθύμιση προσφοράς, αγάπης και βοήθειας.

Αν αυτές τις γιορτές θέλετε να προσφέρετε το κάτι παραπάνω, όχι μόνο στους δικούς σας ανθρώπους, αλλά και σε αυτούς που έχουν ανάγκη από την έμπρακτη βοήθειά μας, τότε δεν χρειάζεται να πάτε μακριά. Αρκεί μια επίσκεψη στον ΑΒ Βασιλόπουλο.

Λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε πως η ΑΒ Βασιλόπουλος δείχνει σε κάθε ευκαιρία το κοινωνικό της πρόσωπο, αλλά και πως ιδιαίτερα στην περίοδο των Χριστουγέννων σχεδιάζει και πραγματοποιεί πρωτοποριακά προγράμματα που πολλαπλασιάζουν την προσφορά και αγγίζουν τις ζωές περισσότερων συνανθρώπων μας. Έτσι και φέτος υλοποιεί την ενέργεια «Δώρα Αγάπης», που μας δίνουν την ευκαιρία να συμμετάσχουμε στο κύμα της προσφοράς τροφίμων με όμορφο, αλλά και χρηστικό τρόπο.

Εμείς από την πλευρά μας το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επισκεφτούμε ένα από τα επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος και να επιλέξουμε ανάμεσα από τα 3 πακέτα δώρων. Για κάθε «Δώρο Αγάπης» που αγοράζουμε η ΑΒ δωρίζει 2€ στην «Τράπεζα Τροφίμων».

Δώρο Αγάπης – Το πιο τρυφερό δώρο. Πρόκειται για ένα τρυφερό και γιορτινό δώρο για έναν πολύ ξεχωριστό σκοπό. Περιέχει βασικά είδη διατροφής και εμείς μπορούμε α) είτε να το προσφέρουμε απευθείας σε κάποιον που γνωρίζουμε ότι έχει ανάγκη ή να το κρατήσουμε για δική μας χρήση β) να το αφήσουμε στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων στα καταστήματα της ΑΒ, για την ενίσχυση τοπικών οργανώσεων. Περιλαμβάνει μπισκότα, μαύρη σοκολάτα, σοκολάτα γάλακτος, αλέυρι, Passata, πένες, ζάχαρη και γάλα εβαπορέ.

Δώρο Αγάπης – Το πιο γιορτινό δώρο. Αποτελεί ένα πιο εκλεκτό δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε σε οποιαδήποτε επίσκεψη, κατά την περίοδο των γιορτών., καθώς περιλαμβάνει λευκό ή κόκκινο κρασί, πάστα ελιάς καλαμών και φιστίκια.

Δώρο Αγάπης – Το πιο γλυκό δώρο. Ένα κουτί με λαχταριστές λιχουδιές  που ενδείκνυται για ζεστά και γλυκά απογεύματα με (ή για!) τους αγαπημένους μας. Περιλαμβάνει καφέ φίλτρου με φουντούκι / βανίλια και διάφορες σοκολάτες με ξεχωριστές γεύσεις, όπως με θαλασσινό αλάτι, ή  με σοκολάτα υγείας με τσίλι.

Όλα αυτά τα δώρα θα τα βρείτε κλεισμένα σε γιορτινά κουτιά που θα κάνουν χαρούμενο κάθε παραλήπτη. Ας αξιοποιήσουμε λοιπόν την ευκαρία που μας δίνει η ΑΒ Βασιλόπουλος και ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ακόμα περισσότερα χαμόγελα, ακόμα περισσότερη αγάπη!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα