Ευκαιρίες σταδιοδρομίας δίνει ο όμιλος επιχειρήσεων Μεταξά

Ευκαιρίες σταδιοδρομίας δίνει ο όμιλος επιχειρήσεων Μεταξά

Με κεντρικό μήνυμα "Εργαστείτε Μαζί μας – Ονειρευτείτε Μαζί μας", ο όμιλος προσφέρει ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε ενδιαφερόμενους που θέλουν να εργασθούν, να μάθουν και να εξελιχθούν.

Μια πρωτοπόρο πρωτοβουλία έχει λάβει το βραβευμένο και πρώτο πιστοποιημένο «Boutique Ξενοδοχείο» στην Ελλάδα, το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa. Συγκεκριμένα, για τέταρτη συνεχή χρονιά διοργανώνει την «Ανοιχτή Ημέρα για Καριέρα», την Τρίτη 16 Οκτωβρίου από τις 11.00 έως τις 18.00, στους χώρους του ξενοδοχείου στη Σαντορίνη.

Με κεντρικό μήνυμα «Εργαστείτε Μαζί μας – Ονειρευτείτε Μαζί μας // Work With Us – Dream With Us», το Santo Maris Oia προσφέρει ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε ενδιαφερόμενους που θέλουν να εργασθούν, να μάθουν και να εξελιχθούν σε ένα περιβάλλον όπου το πάθος για την αυθεντική ελληνική φιλοξενία συνδυάζεται αρμονικά με τον επαγγελματισμό και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών φιλοξενίας.

Οι υποψήφιοι θα συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους του Τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού του Ομίλου, εξερευνώντας τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους, καθώς και τις δυνατότητες να γίνουν μέρος της μεγάλης οικογένειας του Ομίλου Επιχειρήσεων Μεταξά. Σημειώνεται, ότι το Τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού του Ομίλου, έχει βραβευτεί με τη τιμητική διάκριση «HeRa Κοινωνική Ευαισθησία HRM 2018», στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου HR Community Conference & Awards 2018.

Παράλληλα, όσοι ενδιαφερόμενοι δεν καταφέρουν να παραστούν στην «Ανοιχτή Ημέρα για Καριέρα», μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους μαζί με μία πρόσφατη φωτογραφία στο email [email protected] με θέμα «WORK WITH US, SANTO MARIS OIA».

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ανοίγουμε την αγκαλιά μας για να μεγαλώσουμε την οικογένεια του Ομίλου μας. Σε μία εποχή που χαρακτηρίζεται από αβεβαιότητα, εμείς προσφέρουμε ευκαιρίες για ένα καλύτερο μέλλον, με ασφαλή επαγγελματική αποκατάσταση, ικανές απολαβές και ένα περιβάλλον εργασίας που ευνοεί την προσωπική εξέλιξη και πρόοδο. Πιστεύοντας ακράδαντα στη δύναμη της ομάδας, ευελπιστούμε να βρούμε τα στελέχη εκείνα που θα ενστερνιστούν το όραμα και τη φιλοσοφία μας για προσωποποιημένη και αυθεντική ελληνική φιλοξενία,» ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου, Ανδρέας Μεταξάς.

SHARE:

24Media Network