Folli Follie: Συνεχίζεται το μαρτύριο της σταγόνας

Folli Follie: Συνεχίζεται το μαρτύριο της σταγόνας

Πτωτικά ξεκίνησε για τρίτη συνεχόμενη ημέρα η μετοχή της Folli Follie η οποία βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα μετά από την έκθεση της QCM

Σε ρυθμούς Folli Follie και σήμερα το ελληνικό χρηματιστήριο και εν αναμονή των εξελίξεων στην υπόθεση των καταγγελιών της QCM. Χρονικά οι εξελίξεις αυτές δεν μπορούν να προσδιορισθμούν καθώς οι τρεις πλευρές που εμπλέκονται (Folli Follie, QCM και Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς) δεν έχουν δώσει χρονικούς ορίζοντες για τις επόμενες κινήσεις τους.

Μερικές από τις εξελίξεις που αιωρούνται είναι εάν και πότε η διοίκηση της Folli Follie θα κινηθεί νομικά κατά της QCM, εάν θα προχωρήσει στην αλλαγή ελεγκτικών εταιρειών και να επιλέξει μία από τις Big4 (σ.σ. δηλαδή τις τέσσερις μεγάλες διεθνείς ελεγκτικές εταιρείες KPMG, EY, Deloitte και PwC) και τέλος εάν θα προχωρήσει σε στήριξη της μετοχής της. Ως προς το τελευταίο λίγο μετά τις 11 το πρωί με ανακοίνωση της η Folli Follie ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε πρόγραμμα αγοράς ιδιών μετοχών με ορίζοντα 24 μηνών.

Από την πλευρά της η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς μέσω του προέδρου της Χαράλαμπου Γκότση που μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 έχει ζητήσει την τοποθέτηση μίας τρίτης, ανεξάρτητης ελεγκτικής εταιρείας μέχρι αύριο Τετάρτη και ότι τα αποτελέσματα της έρευνας της θα γνωστοποιηθούν σε λίγες ημέρες.

Ασανσερ η μετοχή

Στο άνοιγμα της συνεδρίασης της Τρίτης η μετοχή της Folli Follie βρέθηκε να ξεκινάει πτωτικά (στα επίπεδα του -5%) και μία ώρα αργότερα οι ζημιές είχαν διευρυνθεί στο -13% ρίχνοντας την μετοχή στα 6,54 ευρώ στις 2μίση το μεσημέρι με θετικό πρόσημο (4,39%) βρέθηκε στα 7,85 ευρώ για να περάσει ξανά σε ζημιές στην συνέχεια. Στο τέλος της συνεδρίασης η μετοχή έκλεισε με σημαντικά κέρδη της τάξης του 13,7%.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα