Forever 21: Έγινε της Black Friday στα εγκαίνια

Forever 21: Έγινε της Black Friday στα εγκαίνια

Πάνω από 1.000 άτομα στην ουρά πριν από ανοίξουν τις πόρτες του το πρώτο κατάστημα της Forever 21 στην Ελλάδα (φωτογραφίες)

Η παράδοση που θέλει τα εγκαίνια κάθε καταστήματος Forever 21 να κάνει αίσθηση και να μην περνάει απαρατήρητη συνεχίσθηκε και στην Αθήνα. Λίγο πριν ανοίξουν οι πόρτες, στις δέκα και τέταρτο το πρωί του Σαββάτου είχαν συγκεντρωθεί περισσότερα από 1.000 άτομα κυρίως κορίτσια ηλικίας 14 -17 χρονών.

Ο λόγος που είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος πολύ ώρα πριν το grand opening είναι κυρίως η δωροεπιταγή 10 ευρώ που θα αποκτούσαν οι 500 πρώτοι πελάτες που θα εισέρχονταν στο κατάστημα της Forever 21.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στο news247 οι άνθρωποι της εταιρείας από την εμπειρία τους η ουρά αναμένεται να υπάρχει όλη την ημέρα καθώς αφήνουν να εισέρχονται στο κατάστημα μικρές ομάδες καθώς προτεραιότητα τους είναι η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων στο κατάστημα.

To πρώτο κατάστημα της αμερικανικής αλυσίδας άνοιξε από την ελληνικών συμφερόντων εταιρείας Τeren Management Europe η έχει αναλάβει το master franchise της Forever 21 για 16 χώρες. Επόμενος σταθμός είναι το πρώτο κατάστημα της Λευκωσίας το οποίο θα εγκαινιασθεί το επόμενο Σάββατο.

 

– Φωτογραφίες: news247

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα