Η Norwegian Cruise Line βάζει κρουαζιέρες στην Ελλάδα

Η Norwegian Cruise Line βάζει κρουαζιέρες στην Ελλάδα

Δύο πλοία της Norwegian Cruise Line, θα ταξιδεύουν στα ελληνικά νησιά, από τις 25 Ιουλίου.

Η Norwegian Cruise Line, που δραστηριοποιείται 54 χρόνια στο χώρο της κρουαζιέρας, ξεκινά δρομολόγια προς τη Μεσόγειο και τα ελληνικά νησιά, χρησιμοποιώντας τα ισχυρά υγειονομικά πρωτόκολλα του SailSAFE Global Health and Safety Program, σε συνεργασία με τις τοπικές κυβερνήσεις και αρχές.

Στο πλαίσιο αυτό, το Norwegian Jade με αφετηρία τον Πειραιά, θα ξεκινήσει δρομολόγια από τις 25 Ιουλίου 2021, προς τα ελληνικά νησιά, για επτά διανυκτερεύσεις. Με επισκέψεις σε πέντε έως οκτώ λιμάνια, έως 13 ώρες παραμονή σε κάθε πόλη και όχι περισσότερο από δύο συνεχόμενες ημέρες στη θάλασσα, οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν τις μέρες τους εξερευνώντας αρχαία αξιοθέατα και μεσαιωνική αρχιτεκτονική, θαυμάζοντας καλλιτεχνικά αριστουργήματα ή απλώς απολαμβάνοντας τη γαστρονομία του κάθε τόπου.

Στη συνέχεια, από τις 13 Σεπτεμβρίου έως τις 25 Οκτωβρίου το Norwegian Getaway με αφετηρία τη Ρώμη θα πραγματοποιεί δρομολόγια 10 ή 11 ημερών στα ελληνικά νησιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η NCL επέκτεινε την προσωρινή πολιτική ακύρωσης «Peace of Mind» για τους επισκέπτες που προγραμματίζουν να ταξιδέψουν με ημερομηνίες επιβίβασης έως τις 31 Οκτωβρίου 2021. Αυτοί οι επισκέπτες έχουν την ευελιξία να ακυρώσουν την κρουαζιέρα τους έως και 15 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Όσοι εκμεταλλευτούν αυτή την πολιτική ακυρώσεων θα λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων με τη μορφή μελλοντικής πίστωσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε δρομολόγιο κρουαζιέρας έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα