Ma Cherie event στη Γλυφάδα

Ma Cherie event στη Γλυφάδα
STUDIO PANOULIS - PHONE NUMBER: +302103600762 _ ATHENS / GREECE

Με έναν πολύ πρωτοποριακό τρόπο για τα ελληνικά δεδομένα αποφάσισε η αλυσίδα καταστημάτων Ma Cherie να γιορτάσει το opening του νέου της flagship καταστήματος στη Γλυφάδα.

Η ομάδα περιελάμβανε την Μαρία-Λουίζα Βούρου, pilates instructor, τις Φοίβη Κυριάκη και Μυρτώ Σταυροπούλου, ιδιοκτήτριες των Aladastra, τις πλέον επιτυχημένες influencers/bloggers Χρυσάνθη Κουρούπη, Μαρίζα Μπαιρακτάρη και Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, την fitness/wellness blogger Μαλού Λαρσινού, την Ιουστίνη Αλεξανδροπούλου, ιδιοκτήτριας των Cynane swimwear και την γνωστή κτηνίατρο Έφη Ρόζη.

To yoga session συντόνισε η yogi Έφη Δήμα πάνω σε ειδικά σχεδιασμένα Aladastra yoga mats και με όλες τις συμμετέχουσες ντυμένες αποκλειστικά από τη Varley, το it-brand του athleisure που γεννήθηκε ανάμεσα στο LA και το Λονδίνο.

STUDIO PANOULIS - PHONE NUMBER: +302103600762 _ ATHENS / GREECE

Μετά από το session, οι συμμετέχουσες μαζί με τους καλεσμένους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την καινούργια συλλογή της Varley, όπως επίσης και την Alo Yoga, το αγαπημένο brand των celebrities από το Los Angeles και παγκόσμιο πρεσβευτή της yoga φιλοσοφίας και την P.E. Nation, την νέα άφιξη στο fashion streetwear από την Αυστραλή στυλίστρια Pip Edwards.

Επίσης, να ανακαλύψουν την underwear και loungewear συλλογή των Ma Cherie με brands όπως τη Chantelle (ειδικά τη σειρά Soft Stretch), την Eberjey, την Chantal Thomass κ.α. στον ειδικά διαμορφωμένο intimate χώρο του καταστήματος και να βρουν το σωστό fit για το σωματότυπό τους με τη βοήθεια των Fitting Experts.

Στο event του Ma Chérie έδωσαν το παρόν και αγαπημένα πρόσωπα από το χώρο της μόδας και του lifestyle, όπως η Stefania Fragista, η Αναστασία Περράκη, τα αδέρφια Αγιοστρατίτη , η Αλεξάνδρα Κατσαίτη αλλά και εκπρόσωποι των έντυπων και online μέσων.

Το event συνόδεψαν οι υγιεινές προτάσεις small bites και smoothies από το grocery bar Lyfe in a Bowl.

Fitness χορηγός της βραδιάς η Varley που έντυσε όλες τις συμμετέχουσες του Yoga session, η εταιρεία Aladastra, που εφοδίασε με luxury printed yoga mats, ενώ εξειδικευμένοι εκπρόσωποι των συμπληρωμάτων ομορφιάς Advanced Nutrition Programme ήταν εκεί για να μυήσουν τους παρευρισκόμενους στη φιλοσοφία τους, «Beautiful inside out».

Ma Chérie Wellness Concept Stores

https://www.macherie.gr

Ma Chérie Γλυφάδα (flagship) | Κύπρου 51, 210 8980471

Ma Chérie Κηφισιά | Κυριαζή 36Α, 210 6230101

Ma Chérie Κολωνάκι | Πατριάρχου Ιωακείμ 5, 210 7234360

Βρείτε τα Ma Chérie στα Social Media!

Facebook: https://www.facebook.com/macheriestores

Instagram: https://instagram.com/macheriestores

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα