“My Thessaloniki” ονομάστηκε το ένα A320neo της SKY express

“My Thessaloniki” ονομάστηκε το ένα A320neo της SKY express
SKY express

Η ελληνική αεροπορική εταιρεία τίμησε την πόλη και ευρύτερα τη Μακεδονία.

Με «πατέρα» τον Γιάννη Γρύλο, ιδιοκτήτη της SKY express και «νονό» τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, πραγματοποιήθηκε η… βάπτιση του πρώτου από τα έξι νέα αεροσκάφη Airbus A320neo, της ελληνικής αεροπορικής εταιρείας, στη Θεσσαλονίκη.

Και το όνομα αυτού «My Thessaloniki», σε μια συμβολική κίνηση προς τιμή της πόλης και ολόκληρης της Μακεδονίας, η οποία στηρίζει τα δρομολόγια της SKY express

.

Το γεγονός επιβεβαιώνει και την επένδυση της εταιρείας στη Βόρειο Ελλάδα, η οποία εγκαινίασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και τη λειτουργία του νέου Lounge της SKY express, στο οποίο οι επιβάτες της εταιρείας θα απολαμβάνουν ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στα ταξίδια τους.

«Μας δίνει μεγάλη χαρά και δικαιώνει την πολιτική μας, να βλέπουμε μέσα σε ένα περιβάλλον υγιούς ανταγωνισμού, δυναμικές ελληνικές επιχειρήσεις, όπως η SKY express, παρά την κρίση, να επενδύουν, να μεγαλώνουν και να στηρίζουν έμπρακτα την ελληνική οικονομία και το επιβατικό κοινό», επισήμανε ο Κώστας Καραμανλής.

«H SKY express βρίσκεται σε φάση δυναμικής ανάπτυξης. Με νέα αεροσκάφη, νέους προορισμούς και νέα προϊόντα. Η Θεσσαλονίκη έχει αγκαλιάσει την SKY express από την πρώτη μέρα των πτήσεών μας. Εμείς, ως εταιρεία, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης περισσότερες επιλογές, σε συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού, με τον νεότερο και πιο πράσινο στόλο στη χώρα και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η σχέση εμπιστοσύνης μας θα γίνεται ολοένα και πιο δυνατή», τόνισε από την πλευρά του ο Γιάννης Γρύλος, επικεφαλής του ομίλου IOGR, με τον Alexander Zinell, CEO Fraport Greece, να αναφέρει ότι «To “My Thessaloniki” τιμά όχι μόνο την ίδια την πόλη αλλά και το αεροδρόμιό της.»

Στην ονοματοδοσία παρευρέθησαν, επίσης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο γενικός γραμματέας Μεταφορών Γιάννης Ξιφαράς και η διευθύντρια του Γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα