Νέα ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Κύπρο από τη Zeus International

Νέα ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Κύπρο από τη Zeus International

Επεκτείνει τη στρατηγική της συνεργασία με την Wyndham Hotels & Resorts.

Η πρώτη είσοδος της Wyndham Hotels & Resorts, ηγέτιδας δύναμη στο χώρο της φιλοξενίας με παγκόσμια παρουσία σχεδόν 9.000 ξενοδοχείων σε περισσότερες από 80 χώρες και της Zeus International, της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας στην Ελλάδα στην παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής, διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων, γίνεται στην Κρήτη με το Wyndham Grand Mirabello (πρώην Mirabello Beach & Village).

Αυτό το παραθαλάσσιο θέρετρο που αποτελεί και ιδανικό προορισμό για συνέδρια, βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά από τον Άγιο Νικόλαο, στην Ελούντα της Κρήτης. Το ξενοδοχείο διαθέτει 311 δωμάτια, πάνω από 520 τ.μ. χώρους συνεδρίων και εκδηλώσεων, 5 εστιατόρια και μπαρ σε μοναδικές τοποθεσίες, πισίνες, σπα, γυμναστήριο, ποικιλία αθλητικών εγκαταστάσεων όπως γήπεδα τένις, γήπεδο μπάσκετ, βόλεϊ στην παραλία, μίνι κλαμπ για τα παιδιά καθώς και μεγάλη ποικιλία θαλάσσιων σπορ για επισκέπτες όλων των ηλικιών. Όλες αυτές οι εγκαταστάσεις βρίσκονται σε δύο από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της περιοχής.

 

Εξάλλου, το δεύτερο ξενοδοχείο, προϊόν της παραπάνω συνεργασίας των δύο εταιρειών, είναι στη Λευκωσία, το Wyndham Nicosia, σηματοδοτώντας το ντεμπούτο της Wyndham στην Κύπρο. Το ξενοδοχείο είναι εντός των Ενετικών Τειχών της πόλης, πολύ κοντά στο εμπορικό της κέντρο και στην υπό ανάπλαση Πλατεία Ελευθερίας. Θα διαθέτει 140 δωμάτια και σουίτες υψηλής αισθητικής, 7 αίθουσες συνεδρίων και εκδηλώσεων συνολικής χωρητικότητας 1200 ατόμων, 2 εστιατόρια και μπαρ εκ των οποίων ένα εντυπωσιακό roof top με θέα στην πόλη της Λευκωσίας, spa, γυμναστήριο καθώς και πληθώρα υπηρεσιών, στοχεύοντας να καταστεί σημείο αναφοράς για τον κυπριακό τουρισμό, αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία πόλης της Λευκωσίας.

Και τα δύο ξενοδοχεία θα συμβάλλουν στην περαιτέρω ενίσχυση της απασχόλησης, καθώς αναμένεται να προσληφθούν περισσότερα από 400 άτομα, τα οποία θα εκπαιδευτούν στα υψηλότερα πρότυπα της Wyndham.

Το 2017 η Wyndham και η Zeus ανακοίνωσαν μια συνεργασία για την ανάπτυξη 20 ξενοδοχείων, σε διάστημα 10 ετών, σε Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία και τις Βαλκανικές Χώρες. Τους τελευταίους 18 μήνες, οι δύο εταιρείες έχουν ήδη εντοπίσει 8 ξενοδοχεία και έχουν ανοίξει έξι από αυτά (συμπεριλαμβανομένoυ του Wyndham Grand και του Wyndham Athens Residences που άνοιξαν πρόσφατα στην καρδιά της Αθήνας) – με δύο επιπλέον ξενοδοχεία που αναμένεται να ανοίξουν τους επόμενους μήνες.

«Η Zeus International έχει γίνει ένας εξαιρετικά σημαντικός και στρατηγικός συνεργάτης για εμάς στην περιοχή της Μεσογείου και είμαστε ενθουσιασμένοι για την προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό μας αυτών των δύο νέων ξενοδοχείων. Βλέπουμε τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης στην περιοχή και έχουμε φιλόδοξα σχέδια να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε την παρουσία μας και να εισαγάγουμε νέα brands,» δήλωσε ο Geoff Ballotti, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των Wyndham Hotels & Resorts. Από την πλευρά του, ο Χάρης Σιγανός, Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της Zeus International, επισήμανε ότι «η στρατηγική συνεργασία της Zeus International με τη Wyndham Hotels & Resorts επεκτείνεται. Τα δύο νέα πολυτελή ξενοδοχεία στον Άγιο Νικόλαο και στη Λευκωσία, έρχονται να μεγαλώσουν την ξενοδοχειακή μας ‘οικογένεια’ και να συστήσουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας και την άρτια φιλοξενία μας στην Κρήτη και την Κύπρο, δύο περιοχές με αναπτυγμένο το τουριστικό τους προϊόν, από τις οποίες ο επισκέπτης έχει υψηλές προσδοκίες. Σε αυτές τις προσδοκίες ερχόμαστε να απαντήσουμε με τα δύο νέα μας ξενοδοχεία που η Zeus International θα έχει τη χαρά να διαχειρίζεται.»

 

Τα δύο νέα ξενοδοχεία στην Κρήτη και στην Κύπρο θα συμμετέχουν στο Wyndham Rewards, το επαναστατικό και εύχρηστο πρόγραμμα επιβράβευσης των Wyndham Hotels & Resorts, που προσφέρει σε περισσότερα από 58 εκατομμύρια μέλη σε ολόκληρο τον κόσμο ένα γενναιόδωρο σύστημα συλλογής πόντων, σε συνδυασμό με ένα σταθερό σύστημα εξαργύρωσης αυτών σε δωρεάν διανυκτερεύσεις – πρόκειται για το πρώτο σταθερό σύστημα που συναντάται σε πρόγραμμα επιβράβευσης μεγάλου ξενοδοχείου.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα