Νέες συσκευασίες από την 3αλφα

Νέες συσκευασίες από την 3αλφα

Τέλος στα λαστιχάκια θέλει να δώσει η 3άλφα μετά από το λανσάρισμα των συσκευασιών ρυζιών

Η 3αλφα παρουσιάζει τις νέες συσκευασίες των ρυζιών της που λύνουν τα χέρια του καταναλωτή διατηρώντας παράλληλα την άψογη ποιότητα των ρυζιών 3αλφα.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε  με αφορμή την νέα συσκευασία αναφέρεται η εταιρεία 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., πάντα δίπλα στον καταναλωτή με φροντίδα και σεβασμό, αφουγκράζεται τις ανάγκες του παρέχοντάς του τα αγαπημένα του ρύζια σε νέες συσκευασίες, έτοιμες να κοσμήσουν το ντουλάπι του. Ταυτόχρονα, οι νέες συσκευασίες διατηρούν αναλλοίωτη την ποιότητα και τη νοστιμιά του κάθε ρυζιού 3αλφα, κάθε μέρα!

Συγκεκριμένα τα πολυαγαπημένα σε όλους ρύζια γλασσέ, μπλου ροζ, καρολίνα, νυχάκι και ρύζι τ. Αμερικής κλέβουν τις εντυπώσεις με τις νέες συσκευασίες τους που στέκονται όρθιες, κλείνουν πανεύκολα με αυτοκόλλητη ταινία και μας κάνουν να πούμε αντίο στα απαραίτητα μέχρι τώρα λαστιχάκια.

Με ανανεωμένη αισθητική και χρώματα, οι νέες συσκευασίες βρίσκονται στα ράφια των σημείων πώλησης και προ(σ)καλούν τους φίλους τους να συνδυάσουν την παραδοσιακή μαγειρική με τη μοντέρνα γαστρονομία, μία απλή ιδέα με ένα απολαυστικό αποτέλεσμα έχοντας πάντα την καλύτερη βάση, αυτή ενός ρυζιού 3αλφα!

SHARE:

24Media Network