Νέο μέλος της οικογένειας «ΤΟ ΜΑΝΝΑ» Τσατσαρωνάκη ο καταξιωμένος chef Δημήτρης Σκαρμούτσος

Νέο μέλος της οικογένειας «ΤΟ ΜΑΝΝΑ» Τσατσαρωνάκη ο καταξιωμένος chef Δημήτρης Σκαρμούτσος

H ελληνική κρητική αρτοποιία «ΤΟ ΜΑΝΝΑ» Ν. ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον καταξιωμένο chef κ. Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Η έναρξη της συνεργασίας ανακοινώθηκε σε εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. στον παλιό παραδοσιακό φούρνο της οικογένειας Τσατσαρωνάκη στον Πλάτανο Κισσάμου της Κρήτης, το σημείο στο οποίο ξεκίνησε η ιστορία της εταιρείας πριν από εβδομήντα χρόνια.

Η οικογένεια «το Μάννα» Τσατσαρωνάκη είναι η πρώτη ελληνική αρτοποιία που «άνοιξε» την κατηγορία του παξιμαδιού στην ελληνική αγορά, ενώ σήμερα διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων «το Μάννα» που ικανοποιούν κάθε γούστο. Παραμένοντας πάντα πιστή στη παράδοση και τις αξίες της Κρητικής γης, η αρτοποιία «ΤΟ ΜΑΝΝΑ» Ν. ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ εξελίσσεται συνεχώς ώστε να συμβάλλει στην δυναμική ανάπτυξη της σύγχρονης διατροφής. Γι΄ αυτό και επέλεξε τον κ. Δημήτρη Σκαρμούτσο ως τον food ambassador, που ταυτίζεται με την φιλοσοφία και τις αξίες της εταιρίας.

Νέο μέλος της οικογένειας «ΤΟ ΜΑΝΝΑ» Τσατσαρωνάκη ο καταξιωμένος chef Δημήτρης Σκαρμούτσος

Η συνεργασία με τον chef Δ. Σκαρμούτσο συμβάλλει στην προσπάθεια της εταιρείας να ενημερώσει το κοινό ως προς τη σημασία της μεσογειακής διατροφής, την διατροφική αξία του παξιμαδιού «το Μάννα» και το πώς μπορεί να ενταχθεί στις καθημερινές διατροφικές συνήθειες των καταναλωτών, όλες τις ώρες της ημέρας. Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα και τη μοναδική γεύση, αναδεικνύεται περισσότερο μέσα από τις γευστικές προτάσεις του κ. Σκαρμούτσου, χάρη σε συνταγές που ενώνουν την παράδοση με τη σύγχρονη διατροφική κουλτούρα.

Η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρίας, κ. Ελένη Τσατσαρωνάκη, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε τον κ. Δημήτρη Σκαρμούτσο στην οικογένεια μας. Είμαστε μια εταιρία με πλούσια πολιτιστική και διατροφική κληρονομιά και σε συνεργασία με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο στόχος μας είναι να φέρουμε στο προσκήνιο το παξιμάδι, αναδεικνύοντας την πλούσια διατροφική αξία του».

Νέο μέλος της οικογένειας «ΤΟ ΜΑΝΝΑ» Τσατσαρωνάκη ο καταξιωμένος chef Δημήτρης Σκαρμούτσος

Επιπλέον, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δήλωσε: «Η Κρήτη είναι ένας ευλογημένος τόπος, φημισμένος για τα προϊόντα της, τους ανθρώπους της και την ξεχωριστή της κουλτούρα. Είμαι ενθουσιασμένος για τη συνεργασία μου με αυτή την ξεχωριστή οικογένεια θέτοντας ως κοινό στόχο να γνωρίσει ο κόσμος τους μοναδικούς διατροφικούς συνδυασμούς του παξιμαδιού «το Μάννα». Συνδυασμοί που αφορούν όλα τα γεύματα της ημέρας με πολλά και διαφορετικά προϊόντα, πέρα από αυτά που έχουμε συνηθίσει να το συνδυάζουμε έως τώρα».

Νέο μέλος της οικογένειας «ΤΟ ΜΑΝΝΑ» Τσατσαρωνάκη ο καταξιωμένος chef Δημήτρης Σκαρμούτσος

Η Κρήτη είναι ο τόπος που «γέννησε» το παξιμάδι, μία πολύτιμη παρακαταθήκη υγείας και σπουδαία κληρονομιά του γαστρονομικού μας πολιτισμού. Ένα προϊόν που συναντάται από το οικογενειακό τραπέζι μέχρι το μενού αξιόλογων σεφ και διάσημων γαστρονόμων. Αυτή είναι και η βάση της οικογένειας «το Μάννα» Τσατσαρωνάκη, η οποία παραμένει πιστή στην παράδοση, ακολουθώντας παράλληλα τις αλλαγές της σύγχρονης διατροφικής ζωής.

Λίγα λόγια για την εταιρία

Το 1948 ιδρύθηκε στον Πλάτανο της Κρήτης ένας μικρός φούρνος από τον Χαρίτο Τσατσαρωνάκη, ο οποίος έδωσε την εμπορική ονομασία «το Μάννα» στην επιχείρηση. Εβδομήντα χρόνια μετά, παραμένοντας πιστή στις αρχές του τοπικού και ποιοτικού χαρακτήρα της, η ελληνική κρητική αρτοποιία «ΤΟ ΜΑΝΝΑ» Ν. ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, συνεχίζει να δραστηριοποιείται στον ίδιο τόπο, έχοντας τις εγκαταστάσεις και το εργοστάσιο της εταιρίας στον Πλάτανο Χανίων και μία μεγάλη μονάδα παραγωγής αρτοσκευασμάτων, όπου παράγονται 53 διαφορετικά προϊόντα. Σήμερα, η αρτοποιία «ΤΟ ΜΑΝΝΑ» Ν. ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ διανέμει τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα ενώ εξάγει και στη διεθνή αγορά, όπως Η.Π.Α., Καναδά, Αυστραλία, Ν. Αφρική και σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες.

Επιπλέον, η αρτοποιία «ΤΟ ΜΑΝΝΑ» Ν. ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ είναι μια εταιρία με αίσθημα εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που ξεχωρίζει για το Κοινωνικό της Έργο. Μια από τις σημαντικότερες δράσεις της εταιρίας προς την κοινωνία, είναι το Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό Πολυκέντρο, μια ευγενής δωρεά της οικογένειας, που χρηματοδότησε εξ΄ ολοκλήρου την ανέγερση και τον εξοπλισμό του.

SHARE:

24Media Network