Όλη η Ελλάδα μια ηπειρώτικη γιορτή με την υπογραφή της ΑΒ Βασιλόπουλος

Όλη η Ελλάδα μια ηπειρώτικη γιορτή με την υπογραφή της ΑΒ Βασιλόπουλος

Η καρδιά ολόκληρης της Ελλάδας χτυπάει στην Ήπειρο.

Κάθε περιοχή της Ηπείρου είναι ένας αυτόνομος γαστριμαργικός προορισμός, με τις δικές του ιδιαίτερες σπεσιαλιτέ. Η κτηνοτροφική ιστορία του τόπου χαρίζει παραδοσιακά προϊόντα και γεύσεις εξαιρετικής ποιότητας.

Κάνοντας την αρχή απ’ αυτόν τον γεμάτο καμάρι για τη βαθιά γαστρονομική του παράδοση τόπο, η ΑΒ Βασιλόπουλος ταξιδεύει τις τοπικές γεύσεις, αναδεικνύοντας παράλληλα την ελληνική παραγωγή και υποστηρίζοντας τον ελληνικό πρωτογενή τομέα.

ADVERTISING
Όλη η Ελλάδα μια ηπειρώτικη γιορτή με την υπογραφή της ΑΒ Βασιλόπουλος

Έτσι, σας προσκαλεί να στρώσετε το δικό σας πλούσιο ηπειρωτικό τραπέζι. Ένα τραπέζι γεμάτο από φημισμένα ηπειρωτικά γαλακτοκομικά και τυριά, εκλεκτά κρέατα και πουλερικά, παραδοσιακό ηπειρώτικο ψωμί, φρέσκα αβγά, τοπικής παραγωγής κρασί και τσίπουρο αλλά και διάσημα ηπειρωτικά σιροπιαστά.

Από 24/05 έως τις 23/06 η ΑΒ Βασιλόπουλος με αφετηρία την Ήπειρο, όπου άνθρωποι και φύση γίνονται ένα, στήνει μία μοναδική γιορτή με πρωταγωνιστές τα καλύτερα παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας. Σε αυτό το σταυροδρόμι πολιτισμών και τοπίων της Δυτικής Ελλάδας, ανάμεσα στην Πίνδο και το Ιόνιο πέλαγος, αρχίζει ένα ταξίδι γεύσης. Όλοι μαζί γιορτάζουμε την εμπιστοσύνη και την υπερηφάνεια για την τοπική ελληνική παραγωγή, μαθαίνοντας συνάμα για τους διατροφικούς θησαυρούς της ηπειρωτικής γης.

SHARE:

24Media Network