Σούπερ Μάρκετ: Πώς λειτουργούν σήμερα – Πότε κλείνουν

Σούπερ Μάρκετ: Πώς λειτουργούν σήμερα – Πότε κλείνουν
Σούπερ μάρκετ Eurokinissi

Με ειδικό ωράριο λειτουργούν σήμερα, Τρίτη τα σούπερ μάρκετ λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα. Μέχρι πότε θα είναι ανοιχτά.

Γενική αργία ισχύει για σήμερα, Τρίτη στον Δημόσιο και στον Ιδιωτικό τομέα, ενώ κλειστά θα μείνουν καταστήματα λιανικού εμπορίου και τράπεζες σε αρκετές περιοχές της χώρας, λόγω των προβλημάτων που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Ελπίδα.

Αντίθετα, ανοιχτά παραμένουν τα σούπερ μάρκετ, τα φαρμακεία και τα πρατήρια καυσίμων, με τα δύο τελευταία να λειτουργούν ακολουθώντας το κανονικό τους ωράριο, ενώ στην περίπτωση των φαρμακείων θα ισχύσει κανονικά και ο προγραμματισμός των εφημεριών τους.

Όσον αφορά στα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων, αυτά θα λειτουργήσουν με ειδικό ωράριο και συγκεκριμένα, από τις 10:00 έως και τις 18:00.

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων είχε ανακοινώσει ότι, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και της ισχυρής χιονόπτωσης και για την προστασία της δημόσιας ασφάλειας, την Τρίτη θα παραμείνουν σε αργία καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και τα τραπεζικά καταστήματα.

Η αργία της λειτουργίας των ανωτέρω καταστημάτων αφορά στις περιοχές της Περιφέρειας Αττικής, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, τις Κυκλάδες νήσους, τις Σποράδες νήσους, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version