Superbrand διάκριση για το Douleutaras

Superbrand διάκριση για το Douleutaras

Στην κατηγορία “Νεοφυείς Επιχειρήσεις” βραβεύτηκε για το 2021 η εταιρεία Douleutaras στα πλαίσια των επιχειρηματικών βραβείων Superbrand.

Η επιλογή της πλατφόρμας Douleutaras ως μια από τις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα για το 2021-2022 είναι το αποτέλεσμα σχετικής ψηφοφορίας, τόσο από μια Κριτική Επιτροπή εμπειρογνωμόνων, όσο και από το καταναλωτικό κοινό, που βαθμολόγησε τις εταιρείες κατά τη διενέργεια Έρευνας Κοινής Γνώμης, η οποία διεξήχθη από την εταιρία Marc. Στην έρευνα συμμετείχαν 1500 εταιρίες και το Douleutaras ήταν μια από τις επτά που διακρίθηκαν στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Τα κριτήρια της φετινής επιλογής ήταν μεταξύ άλλων η Αναγνωρισιμότητα Επωνυμίας και η Εταιρική Υπευθυνότητα, τομείς τους οποίους δουλεύει το Douleutaras πιο μεθοδικά τα τελευταία χρόνια.

Η Εκδήλωση Απονομής των Βραβείων Business Superbrands Greece 2021-2022, πραγματοποιήθηκε την 1η Δεκεμβρίου 2021, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών όπου τιμήθηκαν πολλές από τις κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, σε όλο το φάσμα της οικονομίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version