Κορυφαία συνεργασία για Autohellas Hertz και Alphabet

Κορυφαία συνεργασία για Autohellas Hertz και Alphabet

Η ελληνική εταιρεία αντιπροσωπεύει τη Hertz σε τέσσερις χώρες και η γερμανική έχει παρουσία σε 24 αγορές.

Μια από κοινού επωφελής συνεργασία με την Alphabet, ανακοίνωσε η Autohellas Hertz, κυρίαρχη εταιρεία στον τομέα Μακροχρόνιας Μίσθωσης Οχημάτων στην ελληνική αγορά, και αποκλειστικός αντιπρόσωπος – συνεργάτης σε Κύπρο, Βουλγαρία και Κροατία.

Η εταιρεία θα συνεργαστεί με την Alphabet, που διαθέτει παρουσία σε 24 χώρες σε όλον τον κόσμο και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες Χρηματοδοτικής Μίσθωσης παγκοσμίως.

Αυτή η αμφίδρομη συνεργασία, αποφέρει σημαντικά οφέλη και στην δύο εταιρείες. Η Alphabet, δεν θα χρειαστεί να επενδύσει κεφάλαια σε νέες εγκαταστάσεις σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Κροατία, ώστε να ανοίξει καταστήματα και μέσω της Autohellas Hertz. Ετσι, θα μπορεί να εξυπηρετεί τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτές τις χώρες και αποτελούν θυγατρικές των εργοστασίων, στις 24 χώρες που βρίσκεται η Alphabet. Από την άλλη, η Autohellas Hertz, θα έχει τη δυνατότητα να δίνει αυτοκίνητα σε αυτές τις θυγατρικές εταιρείες, αυξάνοντας το πελατολόγιό της. Με αυτόν τον τρόπο, Alphabet και Autohellas Hertz, θα “μοιράζονται” τα οφέλη της συνεργασίας.

Η Alphabet έχει την έδρα της στο Μόναχο της Γερμανίας και πλέον, με τη νέα συμφωνία, εκπροσωπείται σε 28 χώρες. Το 1997 ιδρύθηκε ως τμήμα της BMW Group, διαθέτει εκτενή γνώση της διεθνούς διαχείρισης εταιρικών στόλων και χρηματοδοτικής μίσθωσης. Το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει συμβουλευτικές υπηρεσίες, χρηματοδότηση, καθώς και προϊόντα και υπηρεσίες έξυπνης διαχείρισης για εταιρικούς στόλους. Η Alphabet έχει τη δυνατότητα τα προϊόντα που προσφέρει να προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη της. Σήμερα διαχειρίζεται ένα χαρτοφυλάκιο πάνω από 680.000 μισθωμένα αυτοκίνητα και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα όλων των μαρκών και κατέχει την τέταρτη θέση στην παγκόσμια αγορά.

«Η ένωση δυνάμεων για την παροχή βέλτιστων λύσεων κινητικότητας σε διεθνείς εταιρικούς πελάτες είναι ένα λογικό και μελλοντικό βήμα για την Autohellas,» δήλωσε ο κύριος Δημήτριος Μαγγιώρος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Autohellas Hertz, ενώ ο Richard Schooling, Chief Commercial Officer της Alphabet International δηλώνει ότι «Η προσέγγιση ολιστικής εξυπηρέτησης της Autohellas συνδυάζοντας την εμπειρία σε θέματα χρηματοδοτικής μίσθωσης με την τεχνογνωσία υπηρεσιών συντήρησης, ευθυγραμμίζεται πλήρως με την «αποστολή» της Alphabet να διασφαλίζει την ικανοποίηση του πελάτη και να βοηθά τις εταιρείες να επιτύχουν τους στόχους τους εφαρμόζοντας το σωστό μίγμα προϊόντων και υπηρεσιών.»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα