Συνεργασία κοινού κωδικού Aegean και Volotea

Συνεργασία κοινού κωδικού Aegean και Volotea
Αεροσκάφος της AEGEAN

Ακόμη περισσότερες απευθείας πτήσεις από και προς Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία και δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς.

Οι συνεργασίες κοινού κωδικού, αποφέρουν το όφελος για τον ταξιδιώτη, ότι με ένα εισιτήριο, αλλάζοντας αεροπορική εταιρεία σε έναν ενδιάμεσο προορισμό, θα μπορεί να ταξιδέψει απρόσκοπτα χωρίς να χρειάζεται εκ νέου check-in.

Στο πλαίσιο αυτό, AEGEAN και Volotea προχώρησαν σε εμπορική συνεργασία για πτήσεις με χρήση κοινών κωδικών (code-share) σε 100 δρομολόγια από και προς την Ελλάδα και δημοφιλείς πόλεις της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Γαλλίας. Ενδεικτικά, οι πτήσεις αφορούν δρομολόγια από/προς Βενετία, Βερόνα, Νάπολη, Γένοβα και άλλες πόλεις της Ιταλίας, από/προς Λυών, Μπορντό και Μασσαλία στη Γαλλία και από/προς Μαδρίτη και Βαρκελώνη στην Ισπανία και δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα, όπως η Αθήνα, το Ηράκλειο, η Κέρκυρα, η Μύκονος, η Σαντορίνη κ.α. διευρύνοντας σημαντικά τις διαθέσιμές επιλογές στο επιβατικό τους κοινό.

Η AEGEAN διαθέτει ήδη ένα σημαντικό αριθμό εμπορικών συμφωνιών για πτήσεις κοινών κωδικών με τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, προκειμένου να διευρύνει το δίκτυό της και να προσφέρει στους επιβάτες της ακόμη περισσότερες επιλογές και ευελιξία στα ταξίδια τους. Με περισσότερες από 20 εμπορικές συνεργασίες για χρήση κοινών κωδικών, κυρίως με αεροπορικές εταιρείες μέλη της Star Alliance αλλά και με άλλες αεροπορικές εταιρείες στον Καναδά, την περιοχή των Βαλκανίων και τον Περσικό Κόλπο, η AEGEAN έχει διευρύνει την παρουσία της σε 13 επιπλέον χώρες, προσφέροντας πτήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη, την Αίγυπτο, την Αιθιοπία, τη Νότια Αφρική, τη Μέση Ανατολή, καθώς επίσης την αραβική χερσόνησο, τη Σιγκαπούρη, την Αυστραλία και τον Καναδά.

Αεροσκάφος της VOLOTEA

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα