Το Lidl Plus ομορφαίνει τις ανοιξιάτικες βόλτες μας, με τα πιο συναρπαστικά δώρα

Το Lidl Plus ομορφαίνει τις ανοιξιάτικες βόλτες μας, με τα πιο συναρπαστικά δώρα
Κατάστημα της Lidl Ελάς

Κάνοντας τα ψώνια μας στη Lidl Ελλάς, κερδίζουμε πλούσια δώρα στον μεγάλο ανοιξιάτικο διαγωνισμό που "τρέχει". Πώς μπορείτε να τα διεκδικήσετε.

Η άνοιξη έχει ήδη κάνει την εμφάνισή της και οι πρώτες βόλτες στον ήλιο και στην πόλη που “φοράει” τα όμορφα χρώματά της, έχουν ξεκινήσει. Παράλληλα, τώρα που έχει ανοίξει ο καιρός, έχουμε την πιο ιδανική ευκαιρία για να κάνουμε αποδράσεις και εξορμήσεις σε κοντινούς – ή και όχι – προορισμούς.

Κάθε στιγμή της φετινής άνοιξης, μπορεί να γίνει μια μοναδική ανάμνηση και έτσι να την κρατήσουμε για πάντα φυλαχτό. Τα χρώματα, τα χαμόγελα και η ξεγνοιασιά μπορούν να καταγραφούν σε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, μέσα από τα προηγμένης τεχνολογίας smartphones και tablets.

Από την άλλη, θέλουμε να απολαύσουμε απλά το “τώρα” και να αδειάσουμε το μυαλό μας από τις βαριές σκέψεις της καθημερινότητας, μπορούμε βολτάρουμε πλάι στη θάλασσα με το ηλεκτρικό μας ποδήλατο και να αφήσουμε το θαλασσινό αεράκι να μας χαϊδέψει το πρόσωπο ή να πάρουμε το αμάξι μας και να ανέβουμε στο βουνό, απολαμβάνοντας τη μαγεία της φύσης.

Αν σκέφτεσαι “καλά όλα αυτά, αλλά μας λείπουν τα βασικά”, σκέψου πως τώρα που η η φύση ανθίζει, το Lidl Plus χαρίζει”.

Το Lidl Plus εξελίσσεται συνεχώς σχεδιάζοντας ενέργειες που ως στόχο έχουν να επιβραβεύσουν τους πελάτες που εμπιστεύονται την Lidl Ελλάς για τις αγορές τους.

Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνει έναν μεγάλο ανοιξιάτικο διαγωνισμό ως και τις 23 Απριλίου 2023, στον οποίον διεκδικούμε 1 αυτοκίνητο Mini Countryman, 50.000€ σε εκπτωτικά κουπόνια και 50 μοναδικά δώρα τεχνολογίας.

Πώς να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι πολύ απλή!

Κάθε φορά που κάνετε τα ψώνια σας στα Lidl, σκανάροντας την ψηφιακή σας κάρτα Lidl Plus στο ταμείο παίρνετε 1 συμμετοχή για κάθε 25€ αγορών και άνω. Στέλνοντας τη συμμετοχή σας μέσω της εφαρμογής, μπαίνετε στην κλήρωση για να διεκδικήσετε συναρπαστικά δώρα:

  • 1 αυτοκίνητο Mini Cooper Countryman
  • 50 κουπόνια Lidl Plus συνολικής έκπτωσης 1.000€ για κάθε νικητή
  • 10 tablets Samsung Galaxy Tab S8+
  • 10 smartphone Samsung Galaxy S22 Ultra
  • 10 smart TVs LG OLED 55’’ 4K
  • 10 ηλεκτρικά ποδήλατα Nilox Doc X8 Plus
  • 10 κλιματιστικά Inverter Toyotomi Kuro 18.000BTU

Αξίζει να σημειωθεί, πως όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώσει κάθε πελάτης, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει να κερδίσει στην τελική κλήρωση.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό καθώς και τους όρους & προϋποθέσεις στο lidlplus.gr.

Κατεβάστε τώρα το Lidl Plus δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery, κάντε γρήγορα και εύκολα εγγραφή και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για να απολαύσετε τα πιο plus δώρα!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα