Τρία κρουαζιερόπλοια της MSC Cruises θα “πιάσουν” Ελλάδα

Τρία κρουαζιερόπλοια της MSC Cruises θα “πιάσουν” Ελλάδα
Greece, Corfu MSC Rights

Η κρουαζιέρα ξεκινά και η Ελλάδα ετοιμάζεται να την υποδεχθεί. Τι να περιμένουμε το καλοκαίρι.

Η κρουαζιέρα αποτελούσε τα τελευταία χρόνια μια σταθερά ανερχόμενη δύναμη για τη χώρα μας, συνεισφέροντας αρκετά μεγάλα ποσά στα ταμεία. Με χαμένο το 2020, η ελπίδα είναι, το 2021, η κρουαζιέρα να ανακτήσει μέρος του χαμένου εδάφους.

Ηδη, οι εταιρείες κρουαζιέρας επαναδραστηριοποιούνται και μια εξ αυτών, που μας αφορά στην Ευρώπη, η MSC Cruises ανακοίνωσε νέα και ανανεωμένα δρομολόγια στη Μεσόγειο. Τα πλοία θα λειτουργούν με το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο και ασφάλειας για περισσότερους από 60.000 επισκέπτες MSC Cruises που ταξιδεύουν στα πλοία της γραμμής στη Μεσόγειο, από τον Αύγουστο του 2020.

Συγκεκριμένα, η MSC Cruises θα έχει τρία πλοία, με λιμάνια επιβίβασης στην Ιταλία από την Τεργέστη, τη Βενετία και το Μπάρι, καθώς και τον Πειραιά για την Ελλάδα, προσεγγίζοντας μερικά από τα ομορφότερα ελληνικά νησιά, το Κότορ στο Μαυροβούνιο, καθώς και τα λιμάνια του Ντουμπρόβνικ και του Σπλιτ στην Κροατία.

Το MSC Orchestra θα αναχωρήσει στις 5 Ιουνίου προσφέροντας στους επισκέπτες επιβίβαση στα ιταλικά λιμάνια της Βενετίας τα Σάββατα, του Μπάρι τις Κυριακές και στη συνέχεια θα προσεγγίζει την Κέρκυρα, τη Μύκονο και το Ντουμπρόβνικ στην Κροατία.

Το MSC Splendida θα αναχωρήσει στις 12 Ιουνίου με επιβίβαση στην Τεργέστη της Ιταλίας τα Σάββατα και στο Μπάρι την Τρίτη, προσεγγίζοντας το Ντουμπρόβνικ στην Κροατία, την Κέρκυρα στην Ελλάδα και το Κότορ στο Μαυροβούνιο.

Ολοκληρώνοντας την παρουσία στην Ανατολική Μεσόγειο, το MSC Magnifica θα αναχωρεί από τις 20 Ιουνίου με επιβίβαση στα ιταλικά λιμάνια της Βενετίας, τις Κυριακές, στο Μπάρι τις Δευτέρες και στον Πειραιά την Τετάρτη, και στη συνέχεια θα προσεγγίζει τη Μύκονο και το Σπλιτ της Κροατίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα