Vodafone: Ιστορικό ρεκόρ για ευρυζωνικές συνδέσεις και data

Vodafone: Ιστορικό ρεκόρ για ευρυζωνικές συνδέσεις και data
Κατάστημα Vodafone INTIME

Διεύρυνε τη συνδρομητικής της βάση σε ευρυζωνικούς πελάτες σταθερής στο εννεάμηνο της χρήσης. Αύξηση χρήσης data κατά 41%. Συνολική αύξηση εσόδων κατά 3%.

Αύξηση εσόδων στην Ελλάδα στο εννεάμηνο της χρήσης παρουσίασε η Vodafone Hellas, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του συγκεκριμένου διαστήματος που δημοσίευσε σήμερα ο μητρικός όμιλος Vodafone.

Συγκεκριμένα, τα έσοδα από υπηρεσίες στο 9μηνο ανήλθαν σε 650 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 3% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Πέραν της συνολικής επίδοσης, το συγκεκριμένο διάστημα η εταιρεία έσπασε το ρεκόρ όλων των εποχών σε ότι αφορά στους ευρυζωνικούς πελάτες σταθερής και την κατανάλωση data. Συγκεκριμένα, στους ευρυζωνικούς πελάτες σταθερής, εξαιτίας της διεύρυνσης της πελατειακής βάσης, η Vodafone κατέγραψε την υψηλότερη επίδοση όλων των εποχών, διατηρώντας πάνω από 970.000 πελάτες και βρίσκεται πλέον στο κατώφλι του 1 εκατομμυρίου.

Επιπλέον, οι πελάτες Vodafone κατανάλωσαν στο 9μηνο πάνω από 120.000 TB, επίδοση αυξημένη κατά 41% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, που αποτελεί, επίσης ρεκόρ για την εταιρεία.

Η βάση της κινητής στο τρίτο τρίμηνο ξεπέρασε τα 4,2 εκατ. πελάτες και αυξήθηκε κατά 2,9%. Το ποσοστό των πελατών συμβολαίου παρέμεινε σταθερό με 39%, ενώ στην καρτοκινητή προστέθηκαν επιπλέον 59.000 πελάτες.

Το ARPU στο 3ο τρίμηνο του οικονομικού έτους παρέμεινε σχετικά σταθερό στα 10,5 ευρώ και στα συμβόλαια ανήλθε στα 18,4 ευρώ, ενώ στα καρτοκινητά στα 5,3 ευρώ, τάση που τεκμηριώνει σταθερότητα τιμών, σε μία περίοδο ραγδαίας αύξησης τιμών σε πλήθος προϊόντων και υπηρεσιών της ελληνικής αγοράς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα