Ξεπέρασε το 20% η αύξηση εσόδων του ΟΑΣΑ τον Σεπτέμβριο

Ξεπέρασε το 20% η αύξηση εσόδων του ΟΑΣΑ τον Σεπτέμβριο
Μηχάνημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου του ΟΑΣΑ Eurokinissi

Ενδεικτικό είναι ότι οι προσωποποιημένες κάρτες ATH.ENA Card έχουν ξεπεράσει κάθε αρχική πρόβλεψη, καθώς προσεγγίζουν το 1 εκατομμύριο.

Σε διψήφιο αριθμό κινήθηκε η αύξηση των εσόδων του ομίλου ΟΑΣΑ το τελευταίο τρίμηνο.

Τον Ιούλιο η άνοδος των εσόδων ανήλθε στο 12,12%, τον Αύγουστο στο 10,72% και τον Σεπτέμβριο ξεπέρασε το 20%, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα.

Τα ανωτέρω αποτελέσματα καταδεικνύουν τη δυναμική του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, το οποίο έχει εισάγει νέες υπηρεσίες προς όφελος του επιβατικού κοινού, όπως ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική (πακέτο εισιτηρίων 10+1, 5+0, διπλό μετ’ επιστροφής), φόρτιση προσωποποιημένης κάρτας μέσω κινητού τηλεφώνου και αγορά / επαναφόρτιση εισιτηρίου με πιστωτική κάρτα στο σύνολο του δικτύου (298 αυτόματα μηχανήματα, εκδοτήρια της ΟΣΥ και της ΣΤΑΣΥ, δίκτυο 500 περιπτέρων).

Ενδεικτικό είναι ότι οι προσωποποιημένες κάρτες ATH.ENA Card έχουν ξεπεράσει κάθε αρχική πρόβλεψη, καθώς προσεγγίζουν το 1 εκατομμύριο, ενώ αξιοσημείωτη είναι η διάθεση και των ανώνυμων καρτών (420.000).

«Η ανοδική τάση των εσόδων συνεχίζεται και τον Οκτώβριο, ενώ το επόμενο διάστημα σχεδιάζουμε διεύρυνση του δικτύου πωλήσεων του ηλεκτρονικού εισιτηρίου», υπογραμμίζει ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ, Ιωάννης Σκουμπούρης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα