ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ

Εξοικονομώ 2021: Παράταση για τις αιτήσεις έως τις 15 Μαρτίου

Εξοικονομώ 2021: Παράταση για τις αιτήσεις έως τις 15 Μαρτίου

Έως τις 15 Μαρτίου παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης "Εξοικονομώ 2021" του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Στις 80.000 ανέρχονται μέχρι στιγμής οι αιτήσεις.

ΑΑΔΕ: Πώς βγαίνει εύκολα ΑΦΜ σε πολυκατοικίες

ΑΑΔΕ: Πώς βγαίνει εύκολα ΑΦΜ σε πολυκατοικίες

Με στόχο να μην υπάρξουν προβλήματα με τις καταβολές του επιδόματος θέρμανσης του νέο «Εξοικονομώ» η ΑΑΔΕ προχωρά σε μια σειρά ρυθμίσεων που απλοποιούν τις διαδικασίες έκδοσης ΑΦΜ.

ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ.

Αναπροσαρμογές στα όρια δαπανών του νέου "Εξοικονομώ" φέρνουν οι ανατιμήσεις

Στα μέσα Νοεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η υποδοχή αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ» με το χρονικό «παράθυρο» υποβολής να κρατάει για ένα μήνα χωρίς να παίζει ρόλο η σειρά κατάθεσης φακέλου.

Σπίτια στην Αθήνα

Κονδύλια 4,5 δισ. ευρώ για προγράμματα "εξοικονομώ" με ισχυρή ένεση από το Ταμείο Ανάκαμψης

Το σχέδιο που παρουσιάζεται σήμερα επίσημα περιλαμβάνει ισχυρή χρηματοδότηση για δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε κτήρια, είτε πρόκειται για κατοικίες, είτε για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, είτε για δημόσια κτήρια.

Κτήρια στην πόλη των Τρικάλων.
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)

Αλλαγές στο νέο "Εξοικονομώ - Αυτονομώ", νέα κριτήρια επιλογής των δικαιούχων

Θα προσμετρώνται η παλαιότητα του κτιρίου, το ύψος του εισοδήματος του νοικοκυριού και οι περιφέρειες της χώρας με βαρύτητα σε εκείνες που έχουν ακραίες κλιματολογικές συνθήκες.

Ακίνητα στην Αθήνα

Αλλαγές στην πλατφόρμα του "Εξοικονομώ – Αυτονομώ" για δικαιότερη υποδοχή αιτήσεων

Αντιδρά το ΥΠΕΝ στην αξιοποίηση από μεγάλα τεχνικά γραφεία ειδικών λογισμικών με δυνατότητες ταχύτατης και μαζικής υποβολής αιτήσεων στην πλατφόρμα. Παρατάθηκαν οι προθεσμίες και γίνονται τεχνικές βελτιώσεις.

Παρουσίαση προγράμματος Εξοικονομώ - Αυτονομώ

Ξεκινά το ''Εξοικονομώ-Αυτονομώ'' με άνοιγμα της πλατφόρμας για Ήπειρο και Ιόνια Νησιά

Έντονο είναι το ενδιαφέρον των πολιτών για να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες επιδοτούμενης ενεργειακής αναβάθμισης των κτηρίων τους. Περί τις 62.000 εγγραφές καταχωρήθηκαν κατά τη δοκιμαστική λειτουργία του Πληροφοριακού Συστήματος.

Η πόλη της Αθήνας όπως φαίνεται από ψηλά,Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014  (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Εξοικονομώ κατ' οίκον: Έρχεται νέο πρόγραμμα με φοροαπαλλαγές και δάνεια

Το νέο πρόγραμμα "Εξοικονομώ κατ' οίκον" θα απευθύνεται σε ευρύτερο κοινό σε σχέση με το υφιστάμενο. Στόχος να αναβαθμιστούν ως το 2030 πάνω από το 15% των υφιστάμενων κτιρίων.

Γενική εικόνα ακίνητα

Εξοικονόμηση κατ'οίκον ΙΙ: Αίτημα στην Κομισιόν για μεταφορά χρημάτων από το ΕΣΠΑ

Όπως εξήγησε ο υπουργός Ανάπτυξης, το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο από την προηγούμενη κυβέρνηση, "με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Ποιο τρόπο; Όποιος μπαίνει πρώτος".

Ακίνητα στην Αθήνα

Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ: Σε χρόνο ρεκόρ εξαντλήθηκαν οι πόροι του προγράμματος

Συγκεκριμένα η ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος άνοιξε σήμερα στις 10:00 το πρωί και οι διαθέσιμοι πόροι εξαντλήθηκαν στις 11:35. Υποβλήθηκαν 5.345 αιτήσεις και δεσμεύθηκαν περίπου 55,7 εκατ. ευρώ.

Σπίτια στην Αθήνα

Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ: Ανοίγει τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου η πλατφόρμα

Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το δεύτερο κύκλο του προγράμματος "Εξοικονόμηση κατ' οίκον" ο οποίος ενεργοποιείται την προσεχή Δευτέρα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΥΠΕΚΑ.