ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΛΙΑΚΟΥΛΗ

Η Ευαγγελία Λιακούλη γεννήθηκε στον Πλατύκαμπο Λάρισας. Εξελέγη βουλευτής Λάρισας με το Κίνημα Αλλαγής στις εκλογές του Ιουλίου του 2019. Είναι δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Ποινικό Δίκαιο και Εξαρτήσεις, ενώ εργάστηκε ως δημοσιογράφος για χρόνια. Είναι Νομαρχιακή και Περιφερειακή Σύμβουλος από το 1994 μέχρι σήμερα. Επιπλέον, είναι Γραμματέας και Αντιπρόεδρος του ΝΣ, Πρόεδρος επιτροπών κοινωνικών υποθέσεων, υγείας και περιβάλλοντος. Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, εκπρόσωπος στην ΕΝΑΕ και ΕΝΠΕ μέχρι σήμερα. Το 2009 σύστησε το «Δίκτυο Νέων». Διετέλεσε εκπρόσωπος της Γ.Γ. Ισότητας και Πρόεδρος του Περιφερειακού Κέντρου Ισότητας. Ιδρυτικό μέλος του Πανελληνίου Δικτύου Αιρετών Γυναικών Τ.Α. και του συλλόγου καρκινοπαθών παιδιών «ΙΑΣΩ». Από το 2011 και μέχρι σήμερα είναι Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ και κατά τη διάρκεια της θητείας της ίδρυσε μια από τις μεγαλύτερες πρότυπες κοινωνικές δομές, το «Εργαστήρι Ζωής», πουκατέκτησε το Βραβείο Πρόληψης POMPIDOU 2018 του Συμβουλίου της Ευρώπης. Έχει ολοκληρώσει μουσικές σπουδές, ενώ ασχολείται με τη συγγραφή, τη λογοτεχνία και τα εικαστικά.

Ευαγγελία Λιακούλη

ΠΑΣΟΚ: "Εφεύρημα τα περί υπόγειας συνεννόησης με τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην Εξεταστική Επιτροπή"

Διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο η Ευαγγελία Λιακούλη τα σενάρια που θέλουν το ΠΑΣΟΚ να συνεργάζεται υπογείως με τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξεταστική για τις υποκλοπές.

ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ για υποκλοπές: "Οι μάσκες έπεσαν - Η κοροϊδία κορυφώνεται"

Για "προαποφασισμένη ψηφοφορία-τραγέλαφο της ΝΔ" κάνουν λόγο η Ευαγγελία Λιακούλη και ο Δημήτρης Μπιάγκης σε κοινή τους δήλωση, για τη σημερινή συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής.

Μιχάλης Κατρίνης Νίκος Ανδρουλάκης

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επιλέγει Κατρίνη για επικεφαλής της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ

Ο Μιχάλης Κατρίνης θα είναι ο νέος επικεφαλής της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής, καθώς ο νέος πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης δεν θα είναι στη Βουλή μέχρι τις εκλογές. Γραμματέας της ΚΟ η Ευ. Λιακούλη.

Η Τομεάρχης Εσωτερικών του ΚΙΝΑΛ, Ευαγγελία Λιακούλη στο βήμα της Βουλής

Ε. Λιακούλη: Ανεπίτρεπτο ένα οικονομικό ‘’δις εξαμαρτείν’’ από τη ΝΔ…

Η Τομεάρχης Εσωτερικών του Κινήματος Αλλαγής, Ευαγγελία Λιακούλη, γράφει στο NEWS 24/7 για τον κίνδυνο μίας νέας κρίσης χρέους για την Ελλάδα στην μετά την πανδημία εποχή