Σαλμάς: “Ατυχές περιστατικό” η φονική επίθεση στην Νέα Φιλαδέλφεια

Σαλμάς: “Ατυχές περιστατικό” η φονική επίθεση στην Νέα Φιλαδέλφεια
Ο Μάριος Σαλμάς Eurokinissi

Για "ατυχές περιστατικό" έκανε λόγο ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Μάριος Σαλμάς, σχολιάζοντας τα τραγικά γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας, τη στάση της αστυνομίας και τις όποιες πολιτικές ευθύνες προκύπτουν. Οργισμένη απάντηση από Καφαντάρη και Λιακούλη.

Ως “ατυχές περιστατικό” χαρακτήρισε τα αιματηρά γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, Μάριος Σαλμάς, σχολιάζοντας τα όσα εκτυλίχθηκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ και απαντώντας σε ερώτημα σχετικά με πολιτικές ευθύνες από την πλευρά της κυβέρνησης.

“Η έννοια της πολιτικής ευθύνης είναι μία μεγάλη κουβέντα. Έχουμε ένα ατυχές περιστατικό, με αφορμή το οποίο πρέπει να θέσουμε ένα ερώτημα: Κάνει καλά τη δουλειά της η Ελληνική Αστυνομία ή όχι; Το αφήνω ανοιχτό γιατί θεωρητικά θα μπορούσαμε να βλέπουμε πάντα τις επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ να παρουσιάζονται είτε από τους τηλεοπτικούς σταθμούς είτε από τα δελτία της αστυνομίας και να μη γνωρίζουμε τι δεν κάνει καλά η Ελληνική Αστυνομία”, δήλωσε ο κ. Σαλμάς στον ΣΚΑΪ.

Οργισμένη απάντηση από Καφαντάρη και Λιακούλη

Η δήλωση του κ. Σαλμά έφερε την αντίδραση των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του ΠΑΣΟΚ που ήταν επίσης καλεσμένοι του ΣΚΑΪ. Η Χαρά Καφαντάρη σχολίασε σχετικά: “Το πρώτο που θα πω είναι ότι αυτό το οποίο συνέβη δεν ήταν ένα ατυχές περιστατικό. Το να μπαίνουν όλα αυτά τα τάγματα εφόδου στη χώρα μας, να διανύουν όλη την Ελλάδα, να έρχονται στην Αθήνα και να μην ελέγχονται ώστε να υπάρχει αποτροπή του γεγονότος δημιουργεί ένα σοβαρό θέμα ασφάλειας”

Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, η Ευαγγελία Λιακούλη τόνισε: “Δεν είναι “ατυχές περιστατικό” ο θάνατος ενός νέου παιδιού από τάγμα εφόδου νεοναζιστών που εισήλθε στην Ελλάδα και διέσχισε ανενόχλητο εκατοντάδες χιλιόμετρα για να βανδαλίσει, να βιαιοπραγήσει και να σκοτώσει, με την Ελληνική Αστυνομία να αποδεικνύεται εκ των προτέρων ενήμερη για τις κινήσεις τους. Αρνούμαι σε κάθε περίπτωση να αποδεχθώ τον χαρακτηρισμό περί “ατυχίας”, όταν μιλάμε για την άδικη φρικτή απώλεια ενός 29χρονου”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα