"Ευχαριστώ" Ταχίρι σε Δένδια για τη συνεργασία ελληνικών και αλβανικών αρχών

"Ευχαριστώ" Ταχίρι σε Δένδια για τη συνεργασία ελληνικών και αλβανικών αρχών
EUROKINISSI

Ευχαριστήρια επιστολή του υπουργού Εσωτερικών προς τον Έλληνα ομόλογό του για τη συνεργασία των ελληνικών αρχών και τη σύλληψη τριών επικίνδυνων κακοποιών

Ο Αλβανός υπουργός Εσωτερικών, Σαϊμιρ Ταχίρι ευχαρίστησε μέσω επιστολής τον Έλληνα υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια, για τη "μέγιστη δέσμευση και την άριστη συνεργασία των ελληνικών αρχών και των δυνάμεων ασφαλείας στη σύλληψη των τριών επικίνδυνων κακοποιών που απέδρασαν από τη φυλακή της Ντρένοβας στην Κορυτσά.

Στην επιστολή που απέστειλε σήμερα στον Έλληνα ομόλογό του, ο Αλβανός υπουργός Εσωτερικών αναφέρει ότι "η πρόσφατη αυτή περίπτωση αποτελεί άλλη μια απόδειξη της συνεργασίας και της κοινής βούλησης για την καταπολέμηση και την πάταξη με αποφασιστικότητα του εγκλήματος στις δύο χώρες μας, και ιδίως του διασυνοριακού εγκλήματος".

Σύμφωνα με το γραφείο του Αλβανού υπουργού, "ο κ. Ταχίρι επανέλαβε την προσωπική του και θεσμική δέσμευση για την εμβάθυνση και διεύρυνση της συνεργασίας σε όφελος της ασφάλειας, της σταθερότητας και της ειρήνης στην περιοχή και ευρύτερα”.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

SHARE: