Η Ντίνα Νικολάου μοιράζει μυστικά ζαχαροπλαστικής στο Mall Athens

Η Ντίνα Νικολάου μοιράζει μυστικά ζαχαροπλαστικής στο Mall Athens

Μια βόλτα στο εμπορικό κέντρο μπορεί να είναι αρκετή για να επιστρέψετε πιο “μορφωμένοι” στην επιστήμη της ζαχαροπλαστικής

Ένα καλό μυστικό, ένα κολπάκι για εγγυημένη επιτυχία στα γλυκά δεν έβλαψε ποτέ κανένα. Η γνωστή σεφ Ντίνα Νικολάου, δίνει ραντεβού με τους λάτρεις της ζαχαροπλαστικής, την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Μαρτίου στο The Mall Athens. Στα πλαίσια της ενέργειας της εταιρίαε ΓΙΩΤΗΣ «Ζαχαροπλάθουμε για καλό σκοπό» η αγαπημένη σεφ θα ‘ζαχαροπλάσει’ πρωτότυπες συνταγές με προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ. Όσοι βρεθούν εκεί θα μοιραστούν tips ζαχαροπλαστικής, αλλά θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν γλυκίσματα και να πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς με δώρα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ και μαθήματα μαγειρικής με τη Ντίνα Νικολάου στο YOLENIS. Στο τέλος κάθε μέρας θα κληρώνεται επίσης ένα πολυμίξερ!

Την ίδια ώρα, στον μαγικό κόσμο της ζαχαροπλαστικής θα έχουν την ευκαιρία να εντρυφήσουν και τα μικρά παιδιά. Συγκεκριμένα, θα υπάρχει η ‘παιδική γωνιά’, όπου εκεί τα παιδιά θα μπορούν να ζωγραφίσουν κάρτες με ευχές για τα παιδιά του παιδικού σταθμού του Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού». Για κάθε κάρτα που θα δημιουργούν, η ΓΙΩΤΗΣ θα προσφέρει ένα προϊόν στον παιδικό σταθμό των «Φίλων του Παιδιού», καλύπτοντας για 4η συνεχόμενη χρονιά τις ετήσιες ανάγκες του σε βασικά είδη διατροφής. Στην παιδική γωνιά ακόμη, τα παιδιά θα μπορούν να κάνουν face painting και να πάρουν δώρο μπαλόνια.

Ημέρες & ώρες εκδήλωσης: 

Παρασκευή 16/03, 4 μ.μ. – 9 μ.μ. &   

Σάββατο 17/3, 11.30 π.μ. – 4.30 μ.μ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα