Ποια είναι η κατάλληλη ψησταριά για σένα ανάλογα με τις ανάγκες σου. Ο απόλυτος οδηγός

Διαβάζεται σε 6'
Ποια είναι η κατάλληλη ψησταριά για σένα ανάλογα με τις ανάγκες σου. Ο απόλυτος οδηγός

BBQ Season: Ποια ψησταριά να επιλέξεις ανάλογα με τις απαιτήσεις σου

Αν η Κυριακή σου δεν είναι πλήρης χωρίς την ευωδιά του ψημένου κρέατος, αν οι πιο αγαπημένες σου αναμνήσεις περιλαμβάνουν έναν αγώνα με τη φωτιά και τις σχάρες, τότε έχουμε εξαιρετικά νέα – είσαι επίσημα στην περίοδο του ψησίματος. Τα καλοκαιρινά BBQs είναι περισσότερο από μια παράδοση, είναι μια δραστηριότητα που αναβιώνει την αγάπη για το φαγητό και φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά. Σε αυτό το γαστρονομικό ταξίδι, το απαραίτητο εργαλείο είναι η ψησταριά!

Καμία επιτυχία στο ψήσιμο δεν είναι δυνατή χωρίς την κατάλληλη ψησταριά. Ίσως αναρωτιέσαι πώς να επιλέξεις την ιδανική, ποια θα αποτελέσει την καλύτερη επένδυση για σένα. Είμαστε εδώ για να σου λύσουμε κάθε απορία: η ψησταριά που ξεχωρίζει στην αγορά είναι αυτή που φέρει το όνομα Weber. Ανάλογα με τη δική σου ευκολία και προτίμηση, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ψησταριές υγραερίου, ηλεκτρικές, κάρβουνου και φορητές. Όλες τις βρίσκεις σε ένα μόνο μέρος – στον ‘ναό’ της Weber, το KYSO, που έχει φυσικό κατάστημα στο Μαρούσι -για όσους θέλουν να “νιώσουν”, να αγγίξουν και να ζήσουν από κοντά το νέο τους “διαμάντι”, αλλά και eshop για όποιον ξέρει τι θέλει και το θέλει τώρα!

Αν θέλουμε να αναφερθούμε στην απόλυτη εμπειρία του ψησίματος, το όνομα Weber είναι αυτό που πρέπει να γνωρίζεις. Η Weber, παγκόσμια κορυφαία στο χώρο του ψησίματος, διαθέτει την πιο εξειδικευμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών στην αγορά. Σκοπός της είναι να προσφέρει στους λάτρεις του barbeque και της καλής γεύσης, όχι μόνο εκπληκτικά γευστικά αποτελέσματα, αλλά και μια ανεπανάληπτη εμπειρία ψησίματος. Όπως θα τονίζαν οι Αμερικανοί, το barbeque δεν είναι απλώς μια τεχνική μαγειρικής, αλλά μια πανηγυρική εμπειρία, ένας τρόπος ζωής και μέρος της παράδοσης.

Ποια ψησταριά να επιλέξεις ανάλογα με τις απαιτήσεις σου

  • Ψησταριά Κάρβουνου

Η all time classic επιλογή που δεν απογοητεύει ποτέ. Ακόμα και η προετοιμασία των κάρβουνων αποτελεί μέρος της εμπειρίας, γι’ αυτό αν δηλωνεις παραδοσιακός ψήστης προτίμησε τη συγκεκριμένη. Η Weber Master-Touch ψησταριά διαθέτει αρθρωτή σχάρα ψησίματος 57 εκ. με τριπλή επίστρωση και σύστημα GBS, κλειστό συλλέκτη στάχτης για νοικοκυρεμένα πράγματα και αναβαθμισμένη ειδική βάση για το iGrill. Την αποκαλούν “Θρύλο” και όχι άδικα. Γιατί υπόσχεται την απόλυτη εμπειρία ψησίματος, σαν αυτή που βλέπεις στις αμερικάνικες ταινίες με τα σιγομαγειρεμένα, αχνιστά κομμάτια κρέατος να βγαίνουν απευθείας από τα κάρβουνα και κάνουν τα σάλια σου να τρέχουν.

Βρες την ψησταριά κάρβουνου Weber Master-Touch, εδώ.

  • Ψησταριά Υγραερίου

Αν από την άλλη λατρεύεις την ευκολία και το γρήγορο ψήσιμο, η Weber Q3200 θεωρείται η καλύτερη στην κατηγορία της. Γιατί; Γιατί είναι έτοιμη σε 3 λεπτά απλά με το πάτημα ενός κουμπιού, γιατί είναι φτιαγμένη για να διαρκεί άρα αγοράζεις μια φορά και την έχεις για μια ζωή, γιατί διαθέτει ενσωματωμένες πτυσσόμενες πλαϊνές επιφάνειες εργασίας με στηρίγματα για εργαλεία και θερμόμετρο για να πετύχεις το τέλειο ψήσιμο, γιατί το λίπος και τα ζουμιά καταλήγουν στον αφαιρούμενο δίσκο υγρών της και γιατί είναι εύκολη στο καθάρισμα. Αυτό θα πει άνετο ψήσιμο.

Βρες την ψησταριά υγραερίου Weber Q3200, εδώ.

Βέβαια, αν ενδιαφέρεσαι για “THN ψησταριά”, αυτή που θα κρατήσει για πάντα και αυτή που θα ετοιμάσει το φαγητό ενός ολόκληρου λόχου, τότε ρίξε μια ματιά στην ψησταριά υγραερίου Genesis και θα ερωτευτείς. Γιατί είναι όλα αυτά που ζητά ο ψήστης. Με εξελιγμένο, εργονομικό σχεδιασμό, ακόμα μεγαλύτερη και πιο καυτή Sear Zone, με επεκτεινόμενη πάνω σχάρα μαγειρέματος, επιπλέον πλευρικό καυστήρα και μεγάλο βοηθητικό πλαϊνό τραπέζι, για εύκολη προετοιμασία και σερβίρισμα, η αυλή σου θα μετατραπεί σε εστιατόριο με ένα μόνο εργαλείο. Επομένως αν είσαι της μεγάλης παρέας, αυτή είναι Η ψησταριά που σου λέγαμε!

Βρες την ψησταριά υγραερίου Genesis® E-335, εδώ.

  • Ηλεκτρική Ψησταριά

Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση να βρίσκεσαι σε πόλη και ο εξωτερικός χώρος που διαθέτεις να είναι πιο περιορισμένος. Σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν, θα σου προτείναμε την ηλεκτρική ψησταριά Weber Lumin για αυθεντικά ψητά χωρίς όρια! Η ψησταριά Lumin αποτελεί συνώνυμο της ευελιξίας καθώς είναι πιο μικρή σε μέγεθος και άρα βολική για κάθε χώρο. Στα θετικά της το εξαιρετικό σοτάρισμα, κάπνισμα, άχνισμα ή βράσιμο, η διατήρηση της θερμοκρασίας των γευμάτων, ο μοντέρνος και εργονομικός σχεδιασμός της και γενικότερα η χρηστικότητα της. Αυτό δεν είναι ψησταριά, αλλά πολυμηχάνημα με γεύση barbeque.

Βρες την ηλεκτρική ψησταριά Weber Lumin, εδώ.

  • Φορητή Ψησταριά

Και για τις ταξιδιάρικες ψυχές της παρέας, η Weber Traveller φορητή ψησταριά υγραερίου που διαθέτει όλα τα συν μιας ψησταριάς του είδους της, αλλά και τη δυνατότητα αναδίπλωσης για αποθήκευση και εύκολης τοποθέτησης στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου. Η Weber Traveler Stealth Edition διαθέτει μεγάλο χώρο ψησίματος (χωράει 15 burgers άνετα), ώστε ολόκληρο το γεύμα να είναι έτοιμο ταυτόχρονα, εύρος θερμοκρασίας από χαμηλή έως υψηλή, για τηγανίτες, ψημένη μπριζόλα και ότι άλλο τραβάει η όρεξή σου και τροχήλατο σχεδιασμό. Σκέψου το ψήσιμο που θα κάνεις στο καλοκαιρινό camping των διακοπών. Ψήθηκες;

Βρες τη φορητή ψησταριά υγραερίου Weber Traveler Stealth Edition, εδώ.

Τόσο στο eshop, όσο και στο κατάστημα KYSO του Αμαρουσίου θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι προκειμένου να μετατρέψεις το ψήσιμο σε εμπειρία. Από ψησταριές, εξοπλισμό και μαγειρικά μαντεμένια σκεύη μέχρι και έπιπλα κήπου για να φτιάξεις την τέλεια ατμόσφαιρα στην αυλή σου. Οι ασυναγώνιστες τιμές που θα βρεις στο φυσικό αλλά και στο διαδικτυακό κατάστημα θα κάνουν τη πιο νόστιμη φαντασίωση σου πραγματικότητα και όλη τη γειτονιά να ορέγεται τις σπεσιαλιτέ σου. Είσαι έτοιμος για ατέλειωτο ψήσιμο;

More info:

Eshop

Kyso.gr

Φυσικό κατάστημα

Πεντέλης 25, 15126 Μαρούσι,

Τ: 210 80 22 200

Google maps

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα