Γενικά αίθριος καιρός

Γενικά αίθριος καιρός

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη αν εξαιρέσουμε τον παγετό τη νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά.

Εκτός από τις δυτικές περιοχές της χώρας όπου προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών βροχών, στην υπόλοιπη Ελλάδα ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, αν εξαιρέσουμε τον παγετό τη νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά. Αργότερα στα νότια θα συννεφιάσει τοπικά.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι, 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3-14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθεί γενικά καλός καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.Οι άνεμοι θα είναι νότιοι, εντάσεως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 11 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 6-8 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν στο Ιόνιο και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ την νύκτα πιθανότατα σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα είναι νότιοι, εντάσεως 3-4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία από -1 έως 15 βαθμούς Κελσίου, αλλά στην Ήπειρο τοπικά θα είναι 4-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι, 3-4 μποφόρ και από το απόγευμα τοπικά θα αγγίξουν τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 3-14 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι, 3-4 μποφόρ και από το απόγευμα τοπικά θα αγγίξουν τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-14 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις στις νοτιότερες περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, 3-4 μποφόρ και από το απόγευμα τοπικά θα αγγίξουν τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα βρεθεί από τους 3 έως τους 14 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε τον καιρό το επόμενο τριήμερο στο deltiokairou.gr

SHARE:

24Media Network