Έλενα Ακρίτα - The Podcast: Η εξομολόγηση για την υιοθεσία που κάθε γονιός πρέπει να ακούσει και η απάντηση στα καθάρματα

Έλενα Ακρίτα - The Podcast:  Η εξομολόγηση για την υιοθεσία που κάθε γονιός πρέπει να ακούσει και η απάντηση στα καθάρματα

Η Έλενα Ακρίτα στο 24ο επεισόδιο του Podcast, μιλάει για την ιερότητα της υιοθεσίας, τους άθλιους των Fake News και τον υπέροχο Φώτη Σεργουλόπουλο.

ADVERTISING

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Τι θα ακούσεις στο 24ο επεισόδιο του Podcast:

Όταν σήκωσα για πρώτη φορά τον γιόκα μου στην αγκαλιά μου, σαν να γύρισε ο κόσμος ανάποδα. Μου είναι αδύνατον να περιγράψω το συναίσθημα αυτό. Πώς φώτισε το σύμπαν.

Η υιοθεσία, ήταν το πιο υπέροχο πράγμα που έγινε στη ζωή μου.

Αυτή την ιερότητα της υιοθεσίας, ήρθαν κάποια καθάρματα και προσπάθησαν να την τσακίσουν. Δεν θα τους περάσει. Δεν θα περάσουν ούτε τα ψεύδη τους ούτε οι συκοφαντίες. Θα το φτάσω μέχρι το τέλος.

Είναι αδιανόητο να υπάρχουν τόσα παιδιά στον κόσμο όχι μόνο στην Ελλάδα, παιδιά που πεθαίνουν, που πεινούν, που υποφέρουν, παιδιά προσφυγάκια και να μην μπορούν άνθρωποι καλοί να τους προσφέρουν στοργή.

Στην Ελλάδα υπάρχει συντήρηση και αντίδραση ακόμα και στις υιοθεσίες. Όλα τα ζευγάρια πρέπει έχουν τα ίδια δικαιώματα. Θέλω να αναφερθώ στον Φώτη Σεργουλούπουλο, ο οποίος είπε το εξής συγκλονιστικό: "ότι το παιδί μας μεγαλώνει σε μία αόρατη οικογένεια".

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

SHARE:

24Media Network