Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Η Φώφη Γεννηματά συσπείρωσε την Ελλάδα σε έναν εθνικό λυγμό

Διαβάζεται σε 2'
Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Η Φώφη Γεννηματά συσπείρωσε την Ελλάδα σε έναν εθνικό λυγμό
Αποχαιρετισμός στη σπουδαία Φώφη Γεννηματά Βάσω Γκέττυ

Η Έλενα Ακρίτα αποχαιρετά τη Φώφη Γεννηματά, την πολιτικό με το ανίκητο χαμόγελο και στέλνει ένα μήνυμα που όλες οι γυναίκες πρέπει να ακούσουν για την ανάγκη της προληπτικής εξέτασης. Στο 2ο επεισόδιο του Podcast της δεν ξεχνά επίσης την… βασιλική οικογένεια, αλλά και την καραμέλα της ψυχιατρικοποίησης της διαστροφής.

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Το Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η εβδομάδα που πέρασε είχε έντονη επικαιρότητα, με κυρίαρχο θέμα την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, την οποία η Έλενα Ακρίτα αποχαιρετά με πολλή αγάπη και σεβασμό.

Τι θα ακούσεις στο δεύτερο επεισόδιο του Podcast:

  • Η Φώφη Γεννηματά δεν έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Τον πολέμησε με πείσμα και εκείνο το τεράστιο χαμόγελο που είχε πάντα.
  • Η Φώφη έφτιαξε τη ζωή που εκείνη ήθελε για τον εαυτό της.
  • Να μάθετε να απομυθοποιείτε εμάς τους επώνυμους, μη μας ακούτε, καταστρέφετε τη ζωή σας. Σας λέμε ψέματα. Αποφάσισα προσωπικά να μη λέω ψέματα, να μοιράζομαι ό,τι μπορεί να βοηθήσει.
  • Το στήθος είναι συνυφασμένο με υπέροχα πράγματα, όπως ο θηλασμός, η τρυφερότητα, η στοργή αλλά και με τις αρρώστιες. Η μαστογραφία όμως δεν έχει να κάνει με το κάλλος
  • Συγγνώμη αν σας χαλάω το αφήγημα αλλά πιο ντεκλασέ και τριτοδεύτερη βασιλική οικογένεια από τη δική μας δεν υπάρχει
  • Τα παιδιά του Γλύξμπουργκ, έχουν επάγγελμα να παντρεύονται δισεκατομμυριούχους
  • Η ψυχιατρικοποίηση όλων όσων είναι άθλιοι και ανώμαλοι κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα. Διαβάστε τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

#metoo: Τι έγινε με τις άδειες παραμονής ανηλίκων στο σπίτι του Λιγνάδη

Η κατάθλιψη ή πώς να βασίζεσαι στην αλητεία των ξένων

Μη μας ακούς τις ηλίθιες πουλάκι μου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα