Έλενα Ακρίτα - The Podcast: Ο παρίας Λιγνάδης, η μεγάλη μας Τρούμπα και ο ρατσισμός της διπλανής πόρτας

Έλενα Ακρίτα - The Podcast: Ο παρίας Λιγνάδης, η μεγάλη μας Τρούμπα και ο ρατσισμός της διπλανής πόρτας

Η Έλενα Ακρίτα στο 40ο επεισόδιο του Podcast, μιλά για την αποφυλάκιση Λιγνάδη, για την εμπορευματοποίηση των πάντων και για τη διαφορετικότητα που έρχεται αντιμέτωπη με τη καθημερινή υποκρισία.

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Τι θα ακούσεις στο 40ο επεισόδιο του Podcast:

-Δε νιώθετε πως ολόκληρη η Ελλάδα έχει γίνει μια Τρούμπα όπου ορισμένοι πιστεύουν πως όλα πουλιούνται και όλα αγοράζονται;

-Τα πάντα πρέπει να εμπορευματοποιηθούν για να μπορέσουν απλώς να ζήσουν. Ας φύγει πια ο κάθε Ντορής, μήπως κάποτε σηκώσουμε κι εμείς κεφάλι.

-Ο Λιγνάδης με τις δηλώσεις του, έδειξε να μην έχει επαφή με τη πραγματικότητα. Φαίνεται ότι δεν έχει καταλάβει πως πρωτοδίκως είναι ένοχος για βιασμούς ανηλίκων.

-Αυτό που ισχύει για τον Λιγνάδη ισχύει για όλους. Όλοι όμως αφήνονται ελεύθεροι; Ή όποιος έχει κονέ πολιτικό και επιχειρηματικό έχει περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί έξω;

-Ο Λιγνάδης είτε μέσα είτε έξω από τη φυλακή, παρίας θα είναι. Είτε κοιμάται στη φυλακή είτε στο σπίτι του, το ίδιο είναι. Όταν βγαίνει από το σπίτι του, θα είναι εκτεθειμένος. Η εκτός φυλακής περιθωριοποίηση θα είναι πιο άγρια.

-Τελικά όλοι αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα μέχρι το αυτιστικό παιδί να μας καλέσει στο πάρτι του. Δεν έχω λόγια για τους γονείς που μεγαλώνουν παιδιά που περιθωριοποιούν άλλα παιδιά. Ντροπή.

-Κορίτσια, να ενδώσετε σε έναν καλοκαιρινό έρωτα αλλά μην επενδύετε και πάρα πολλά. Τη καρδούλα σας και τα μάτια σας.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

SHARE:

24Media Network