Ποιον θέλει ο Βενιζέλος στο υπουργείο Υγείας;

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠ.ΕΞ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠ.ΕΞ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Διαβάστε ένα άρθρο για την απόρριψη της επιλογής κορυφαίου στελέχους του ΠΑΣΟΚ, υπουργού της κυβέρνησης Παπανδρέου, από τον Αντώνη Σαμαρά

Του Βασίλη Βενιζέλου

Ένα κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, υπουργό της κυβέρνησης Παπανδρέου έχει προτείνει, δύο φορές μάλιστα, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για την ανάληψη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, αλλά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος έχει απορρίψει, δύο φορές επίσης, την συγκεκριμένη επιλογή!

Πρόκειται για στέλεχος του χώρου της Υγείας, το οποίο διαθέτει την έξωθεν καλή μαρτυρία και την απαιτούμενη γνώση των μεγεθών και των προβλημάτων, γεγονός σπάνιο για πολιτικό στέλεχος των συγκυβερνώντων κομμάτων, αλλά ο Ευάγγελος Βενιζέλος φαίνεται ότι έχει άλλες προτεραιότητες...

Εάν το ΠΑΣΟΚ διαθέτει ένα στέλεχος το οποίο προτείνει ακόμη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός για την θέση του υπουργού Υγείας, αναρωτιέται κανείς τι αντίληψη διατηρτεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος για την πορεία της χώρας, για την δύσκολη εξέλιξη των μεγεθών και των καταστάσεων στον χώρο της Υγείας, αλλά και για αυτήν την έρμη την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς.

Η εκπροσώπηση της "Ελιάς" στο ευρωκοινοβούλιο δεν μπορεί παρά να χαρακτηρισθεί ως μονόπαντη και πολύ χαμηλών προσδοκιών και αυτό συνιστά ήδη ένα πρώτο σοβαρό πρόβλημα στις διαδικσίες για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος και το "δικό του" ΠΑΣΟΚ πριμοδότησαν δύο στελέχη του κόμματός του για την ευρωβουλή και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αρνείται πεισματικά την είσοδο στην κυβέρνηση σε ένα στέλεχος της κυβέρνησης Παπανδρέου... Είναι προφανές ότι μόνον ο Ανδρέας Λοβέρδος θα διασωθεί από τις ανθρωποφαγικές και καταστροφικές συμπεριφορές του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και, έτσι, θα έρθει σύντομα η ώρα που πολλοί καλοπροαίρετοι συνομιλητές του ΠΑΣΟΚ θα καταλήξουν στο συμπέρασμα σύμφωνα με το οποίο "η ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς είναι πολύ σοβαρό πράγμα για να την αφήσουμε στα χέρια του Ευάγγελου Βενιζέλου".

* Ο Βασίλης Βενιζέλος είναι δημοσιογράφος στην εφημερίδα Αυγή.

SHARE:

24Media Network