Γονείς κράτησαν "όμηρο" βουλευτή στην Ικαρία

ΠΡΟΤΟΤΥΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΣΤΗΝ  ΠΑΡΑΚΟΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ Ι.Χ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΗ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΣΜΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ  ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΒΑΡΔΙΚΟΣ --ΦΩΤΟ---ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΠΡΟΤΟΤΥΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ Ι.Χ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΗ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΣΜΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΒΑΡΔΙΚΟΣ --ΦΩΤΟ---ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Διαβάστε γιατί γονείς στην Ικαρία εμπόδισαν την επιβίβαση βουλευτή του ΠΑΣΟΚ σε αεροπλάνο

Τον βουλευτή Σάμου του ΠΑΣΟΚ, Πυθαγόρα Βαρδίκο, κράτησαν "όμηρο" στο αεροδρόμιο Ικαρίας αγανακτισμένοι κάτοικοι του νησιού.

Οι Ικαριώτες γονείς διαμαρτύρονται για το άλυτο, όπως λένε, εδώ και αρκετό καιρό, πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία.

Μόλις πληροφορήθηκαν, ότι ο βουλευτής θα αναχωρούσε με το αεροπλάνο για την Αθήνα, έσπευσαν στο αεροδρόμιο, εμποδίζοντας την επιβίβασή του.

Οι γονείς ζητούσαν από τον βουλευτή, να τους δώσει λύση "εδώ και τώρα", όμως εκείνος τους ξεκαθάρισε, ότι δεν είναι εφικτό να λυθεί το θέμα στον χώρο του αεροδρομίου.

Τελικά, η πτήση εκτελέστηκε στις 12 παρά 10 το μεσημέρι, χωρίς να συγκαταλέγεται μεταξύ των επιβατών ο βουλευτής.

"Παραιτήσου τώρα" φώναζαν οι περίπου 40 Ικαριώτες γονείς στον Πυθαγόρα Βαρδίκο, καθώς η φράση του "είστε χύμα" πυροδότησε εντάσεις!

Ο Βουλευτής ζητούσε προθεσμία μιας εβδομάδας ώστε να έχει επαφές με το αρμόδιο υπουργείο αλλά και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με στόχο την επίλυση του προβλήματος. Ωστόσο η αντιπροσωπεία γονέων έμμενε στην απόφασή της να εμποδίζει την επιβίβασή του στο αεροπλάνο.

"Δεν θέλουμε ούτε συμπαράσταση ούτε κατανόηση, θέλουμε λύση!" δήλωναν αγανακτισμένοι οι γονείς, μιλώντας ζωντανά στο "Ράδιο Σάμος 102 fm".

Η αντιπροσωπεία των γονέων πρότεινε ακόμη να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο παλαιό Δημαρχείο με όλους τους φορείς, ώστε να δοθούν απαντήσεις σχετικά με την ασφάλεια κατά τη μεταφορά των μαθητών αλλά και να πληρωθεί μέρος των οφειλομένων στους μεταφορείς ώστε να συνεχίσουν να εκτελούν τα δρομολόγια.

Ο δήμαρχος Ικαρίας Χριστόδουλος Σταυρινάδης αναφέρθηκε στις ενέργειες που έχει κάνει ο δήμος για την επίλυση του προβλήματος παρότι δεν εμπίπτει ακόμη στις αρμοδιότητές του, καθώς μέχρι τέλους του σχολικού έτους αρμόδια είναι η Περιφέρεια.

"Κλείσαμε το δήμο σε ένδειξη διαμαρτυρίας, στείλαμε εισηγητικές επιστολές και τηλεγραφήματα διαμαρτυρίας για το θέμα σε κάθε αρμόδιο", είπε ο δήμαρχος.

"Ωστόσο, δεν έχει δοθεί λύση και αντιλαμβανόμαστε την δίκαιη αγανάκτηση των γονέων", τόνισε ο κ. Σταυρινάδης, επισημαίνοντας ότι ήρθε σήμερα σε επαφή με τον Πάρι Κουκουλόπουλο μήπως και βρεθεί τρόπος να πληρωθούν οι μεταφορείς.

SHARE:

24Media Network