Ανακάλυψε την χαμένη αδερφή της – Έχουν ίδια τατουάζ, δουλειές και χόμπι

Ανακάλυψε την χαμένη αδερφή της – Έχουν ίδια τατουάζ, δουλειές και χόμπι
tik tok/ terribletaurus666

Μια 27χρονη κάνοντας τεστ DNA βρήκε μια "άγνωστη" αδερφή που μοιάζουν απίστευτα, μοιράζονται τα ίδια χόμπι και δουλειά, ενώ έχουν και ίδιο τατουάζ.

Η 27χρονη Victoria Voorhees από το Σικάγο των ΗΠΑ ήξερε ότι είχε υιοθετηθεί και έκανε ένα τεστ DNA για να μάθει λίγο περισσότερα για την ισπανική κληρονομιά της και το γενεαλογικό δέντρο της.

Ήταν έκπληκτη όταν της αποκάλυψαν ότι είχε μια αδερφή – και της έστειλε μια φωτογραφία μιας γυναίκας που έμοιαζε ακριβώς με αυτήν.

Η Victoria – η οποία υιοθετήθηκε όταν ήταν δύο μηνών – πάντα ονειρευόταν να έχει ένα μεγαλύτερο αδερφό. Αλλά δεν μπορούσε να πιστέψει τα μάτια της βλέποντας τη φωτογραφία της αδερφής της για πρώτη φορά: «Στην αρχή δεν πίστευα ότι ήταν δυνατό, έλεγα ίσως βρήκαν κάποια που έχει κάποιες ομοιότητες με εμένα, αλλά ξέρω τώρα ότι δεν λειτουργεί έτσι! “

Έστειλε στην αδερφή της ένα μήνυμα μέσω της εφαρμογής 23 & Me, καθώς και σε έναν ξάδελφο με τον οποίο είχε αντιστοιχιστεί και έσπευσε στο σπίτι για να πει στους γονείς της.

Η 28χρονη Alyss Ravae και η Victoria συνομιλούσαν και μετά συμμετείχαν σε μια κλήση με τη βιολογική τους μητέρα για πρώτη φορά. «Της έδειξα μερικές φωτογραφίες μου με τους θετούς γονείς μου», λέει η Βικτώρια, «και ήταν χαρούμενη αλλά εξακολουθούσε να κλαίει!”

Η Alyss λέει για την αδερφή της, «Ζούμε πολύ παρόμοιες ζωές, παρόλο που μας δόθηκαν πολύ διαφορετικές συνθήκες».

Δεν είναι μόνο η αμοιβαία αγάπη τους για το Halloween – του Stephen King, του It και του Shining. Και οι δύο έχουν τατουάζ νυχτερίδας – σε αντίθετα πόδια, αλλά το ίδιο μέρος του αστραγάλου.

Η Alyss είπε: «Όταν μου έστειλε αυτή τη φωτογραφία, το τατουάζ, κυριολεκτικά απλώς πέταξα το τηλέφωνό μου».

Και οι δύο έχουν γάτες και δημιουργούν και πωλούν πορτρέτα κατοικίδιων στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το Good News Network.

Η Victoria είπε: «Μας αρέσουν και στις δύο μονοπάτια πεζοπορίας, θα της δείξω όλα τα ωραία εδώ γύρω στο Σικάγο!»

Δείτε το βίντεο που έφτιαξαν με τις ομοιότητές τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα