Έσωσε σκυλάκι με “αναρρίχηση” στα 36 μέτρα πάνω από τον Μισισιπή

Έσωσε σκυλάκι με “αναρρίχηση” στα 36 μέτρα πάνω από τον Μισισιπή
Διάσωση σκύλου που έπεσε 36 μέτρα πάνω από τον ποταμό Μισισιπή instagram: stantec

Ο μηχανικός επιθεωρητής της γέφυρας του Μισισιπή διέσωσε σκύλο που παγιδεύτηκε 36 μέτρα πάνω από τον ποταμό, κάνοντας αναρρίχηση.

Μια συνηθισμένη εργάσιμη ημέρα γρήγορα μετατράπηκε σε αποστολή διάσωσης, αφού ένας επιθεωρητής γέφυρας στον ποταμό Μισισιπή, εντόπισε ένα σκυλάκι εγκλωβισμένο 36 μέτρα πάνω από το νερό.

Ο Ράιαν Ναταλούκ, μηχανικός επιθεώρησης της γέφυρας Natchez – Vidalia, παρατήρησε κάτι ασυνήθιστο.

Μετά από μια δεύτερη ματιά, σιγουρεύτηκε ότι ήταν ένα σκυλί που κατά κάποιον τρόπο κατάφερε να κολλήσει σε μια χαμηλότερη “χορδή” της γέφυρας. Ο ίδιος περιέγραψε το κουτάβι ως ντροπαλό στην αρχή, αλλά τελικά έγινε πιο προσιτό αφού συνειδητοποίησε ότι ήταν εκεί για να το βοηθήσει.

Ο Ναταλούκ που είναι αντιπρόεδρος και επικεφαλής μηχανικός της εταιρείας Stantec, επιθεωρεί και αναρριχείται σε γέφυρες για περισσότερα από 23 χρόνια. Περνά επίσης τον ελεύθερο χρόνο του στην ορειβασία. Έτσι, όταν έπρεπε να σώσει το κουτάβι, δεν το σκέφτηκε ούτε δεύτερη φορά.

“Πηγαίνω κάμπινγκ και ανεβαίνω παντού με την οικογένεια και το σκύλο μου”, εξήγησε. “Έχει χρειαστεί να μεταφέρω το δικό μου σκυλί σε ποτάμια και μάλιστα να το σηκώσω μέχρι κάποιες κορυφές, οπότε έχω ανακαλύψει πώς να φτιάξω αυτοσχέδιους ιμάντες”.

Η εταιρεία του κατέγραψε τη στιγμή της διάσωσης σε βίντεο και περιέγραψε τη στιγμή ως “στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή!”

Το τοπικό αστυνομικό τμήμα είπε ότι ο σκύλος υιοθετήθηκε αμέσως μετά τη διάσωσή του, σύμφωνα με πληροφορίες του CNN.

 

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα